Sponsor

Hovedsponsor:

Jeg er på udkig efter ny HOVEDSPONSOR.

 

Interesseret i et samarbejde med en Verdens- og Europamester, så kontakt mig HER.

Eksklusiv sponsor:

PSE Archery støtter mig med alt det bueudstyr jeg har brug for. Jeg har vundet meget med PSE bl.a. blev jeg verdensmester med PSE, så det er rigtigt fedt at PSE indgår som en del af de sponsorer der støtter mig.

Jeg indgået et sponsor samarbejde med Carbon Express. Det er rigtigt fedt, at jeg har kunne overbevise Carbon Express om at de skal støtte mig, for selvom jeg er ung, har jeg resultaterne og viljen, der gør det interessant for Carbon Express.

Axcel Sights der leverer nogle af verdens bedste sigter og fra samme firma TRU Ball releaser, giver mig mulighed for at skyde med et helt igennem optimalt udstyr

Jeg har indgået en aftale med

RAW-BITE om økonomisk støtte, samt alle de RAW-BITE jeg kan spise.

Doinker støtter mig med diverse udstyr som f.eks. stabilisatorer, vægte o.l. Jeg skyder med deres udstyr i forvejen, men en sponsoraftale giver mig mulighed for at afprøve det nyeste tilbehør fra Doinker.

LEUPOLD leverer kikkerter og afstandsmåler til mig

fra 1.1.2017.

Domino Target giver mig skydemåtte så jeg har noget at træne på hjemme på min skydebane. Firmaet er dansk og verdens mest anvendt skydemåtte!

Shrewd Archery har nogle af verdens bedste scope og jeg er glad for sponsoraftalen med dem.

 

raaco International A/S i Nykøbing F. giver mig stor økonimisk støtte. Dejligt at nogen giver hjælp til en ellers lille sport i Danmark. Støtten har stor betydning for mig i mine bestræbelser på at nå verdenstoppen!

AAE der er verdens største producent af faner, vil gerne have mig med som deres AAE shooting staff. Det betyder at de vil sponsorer mig faner og pilehylder.

I 2018 og flere år frem er mine kabler og strenge sponsoreret af ROGUE. Fantastiske strenge fra USA!

Guldborgsund Kommune støtter mig økonomisk i hele 2017.

Vi har lavet en aftale om, at jeg så skal gøre så stor reklame for Guldborgsund Kommune som muligt.

Website sponsor:

Jeg sponsoraftale med Baldur´s Archery hvor jeg er Staff shooter på Baldur´s Pro Team. Aftalen giver mig først og fremmest al den hjælp jeg har brug for og så af de bedste compound skytter i Danmark!

Malermester Jens Aagren støtte mig økonomisk. Det betyder at jeg mere optimistisk kan se frem til de økonomiske udfordringer der kommer i 2018.

Last Chance Archery har et meget avanceret og præcis faneapparat, så jeg nemt kan lave helt ens pile.

Samme firma laver også en af verdens bedste buepresse.