2008

Lørdag den 6. dec. 2008 var vi 6 skytter som tog turen til Randers. Det var min sidste chance for at slå indendørs DM-rekorden for mini. Det blev det slet ikke til, for undervejs lavede jeg en misser! Det blev alligevel til sølv, efter Peter Sigil i kadet klassen.            

Se alle resultater.


Pressen skrev.

Jeg er indstilling til Nordea og Folketidendes talentpris.                   Pressen skrev.

2. januar 2009: Talentprisen gik til en ung håndboldsspiller

Ikke nok med det, så have Nykøbing F. Bueskyttelaug indstillet mig til én af de tre priser som Guldborgsund Kommune uddeler til årets ildsjæl, forening og idrætspræstation.

I et år hvor meget lykkes for mig, var jeg indstillet og fik tildelt årets idrætspræstation pris. En pris som der er meget ære i at modtage, men også en kontant belønning på 5000,- kr., en vandrepokal samt et diplom.

Torsdag den 4. dec. 2008 var der i byrådssalen uddeling af anerkendelse til danmarksmestre o.l. i Guldborgsund Kommune. Jeg skulle modtage anerkendelse for to DM medaljer og for to NM medaljer.

Efter jeg havde modtaget prisen, skulle jeg vise mine evner som bueskytte. Jeg skød seks pile efter balloner og meget små klistermærker.

Pressen skrev.

Se alle resultater.

Søndag den 16. nov. 2008 var jeg sammen med Michalina og Peter til stævne i Vejle. Jeg gik målrettet efter at slå mini DK-rekorden på 586 point, men jeg skød kun 582, som rakte til en delt 1. plads i kadet rækken. Jeg får sidste chance i Randers!

Pressen skrev.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev. 

Lørdag den 25. okt. og søndag den 26. okt. 2008 var jeg i Holland for at skyde Face to Face. Det var første gang jeg prøvede den slags stævner. Jeg skød som kadet, men på 18 meter. Undervejs vandt jeg alle mine kampe lige indtil finalen som, blev tabt med 4-3 (bedst af 7) til en skytte fra Holland. Undervejs satte jeg personlig rekord med 115 point. Fedt stævne og tur som jeg helt sikkert vil prøve igen!

Lørdag den 4. okt. 2008 var første stævne indendørs og en del af ungdomsturneringen. Det var tydeligt at niveauet ikke er så højt endnu, men rart at komme igang indendørs. Med henblik på min tur til Holland, skød jeg 18 meter. Jeg skød 554, Mick 556 og Claus 558 point.                               Se alle resultaterne.

Søndag den 7. sept. 2008 var jeg sammen med syv andre fra klubben til danmarks-mesterskaberne i 3-D jagt i Sorø. Der var 30 mål og jeg skød 273 point og det var nok til at vinde GULD! Med denne guldmedalje har jeg i 2008 vundet alle DMér i mini compound.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 30. aug. og søndag den 31. aug. 2008 deltog jeg i danmarksmesterskaberne for junior i Aalborg. Samlet blev jeg nr. 7 efter jeg tabte kvartfinalen til Darum. Jeg skød godt og det blev personlig rekord på alle afstande bl.a. 1334 point samlet!                                               


Se alle resultaterne individuelt og finaler.   


Pressen skrev.

Lørdag den 23. aug. og søndag den 24. aug. 2008 deltog jeg i danmarksmesterskaberne for ungdom i Middelfart. Søndag efter sidste finale stod jeg med GULD og 3 nye danmarksrekorder, især mit resultat på fuld FITA med 1411 point er jeg stolt over! I begge finaler skød jeg 119 point.

Se alle resultaterne individuelt

og finaler.

Pressen skrev.   

Succes for mig ved Nordisk Ungdoms Mesterskab 2008 

Lørdag den 5. juli og søndag den 6. juli 2008 blev det til medalje både individuelt og for hold ved Nordisk Ungdoms Mesterskab. Individuelt skød jeg til en bronzemedalje, slået i semifinalen af Nicklas. Mit mål var at komme i 1/4 finalen, så at jeg nåede helt frem til bronzekampen var helt fantastisk.

Se indledende individuelle resultater.

På det danske landshold skød jeg sammen med Nicklas Friese og Mads Knudsen og det kunne ikke gå bedre for os, vi gik hele vejen og vandt guld!

Efter mange træningstimer er det en god fornemmelse, at det også lykkes når det gælder!!                

        Se resultaterne for mit hold.

Pressen skrev.

Se en masse billeder.

 Klik HER og se ca. 7 min video fra NUM 2008.

Søndag den 15. juni 2008 var det Sjællandsmesterskaberne for junior/senior. 70 meter i kraftig blæst gjorde det vanskeligt og jeg skød 599 point nok til en samlet 4. plads. For holdet med Michael og Klaus blev det til en 4.plads.

Se resultaterne individuelt og hold.    


Pressen skrev.

Lørdag den 14. juni 2008 deltog jeg i Sjællandsmesterskaberne for ungdom, hvor det blev til et fantastisk resultat. Først satte jeg dansk rekord med 704 point, dernæst skød jeg 120 i semifinalen, 119 point i guldfinalen og guldet var hjemme!

Se resultaterne indledende og finale.

Pressen skrev.

YES  Et af mine store mål for 2008 var at komme på landsholdet ved de Nordiske Mesterskaber og det er lykkes!!

Jeg er jo kun første års kadet ved Nordisk og derfor meget stolt over, at være blandt de tre som skal repræsenterer Danmark.

Se alle fire hold her.

Torsdag den 29. maj 2008 havde Nykøbing F. Bueskyttelaug fire Danmarksmestre med ved kåring af mestre i Byrådsalen.

På fotoet er det fra venstre Poul-Henrik Pedersen som holder tale for: Stephan Hansen, Freja Elmer, Kirstine Meilvang og Michaline Sigil.

Søndag den 25. maj 2008 deltog jeg i majpokal stævnet i Taastrup.

Jeg skød som junior, for på den måde at prøve at skyde mig til en plads på landsholdet ved Nordisk Ungdoms Mesterskaberne. Det gik rigtigt godt, selv om jeg havde TK midt under 70meter skydningen hvor mit sigte gik i stykker. Jeg skød totalt 1280 point, nok til en 2. plads, efter Mads Knudsen.

Se alle resultaterne.

Lørdag den 17. maj 2008 deltog jeg i stævnet i Lyngby. Stævnet er en del af ungdomsturneringen som jeg nu er med i, da jeg også har skudt et jagtstævne. Jeg skød som kadet og opnåede 692 point, et resultat som jeg er rigtig glad for. Nr to skød 666 point.

Se alle resultaterne.

Søndag den 20. april 2008 deltog jeg i 3-D jagtstævne i Sorø. Jeg havde tilmeldt mig i kadet klassen, for at få lidt længere afstande at skyde på. Det gik godt og jeg vandt klassen.

Pressen skrev.

Se alle resultaterne.

Onsdag den 16. april 2008 deltog jeg i klubmesterskaberne. Alle compound, langbue og recurve skød imod hinanden, på deres rigtige afstand. Resultaterne betød at jeg vandt i compound-, Freja i langbue- og Kirstine i recurveklassen

Lørdag den 29. og søndag den 30. marts 2008 deltog jeg i Danmarks-mesterskabet for junior i Silkeborg.

Med 565 point skød jeg personlig rekord på 18 meter. Derefter vandt jeg 1/8 delsfinalen, men tabte 1/4 finalen til Lasse Eriksen, så det blev til en 8. plads. Alt i alt et godt resultat.

Se alle resultaterne.          


Pressen skrev.

Her er Baldur´s Junior Team samlet: Thor Sørensen, Ida Frandsen og forrest Stephan Hansen.

Danmarksmester og to nye danmarksrekorder..... 

Dansk mester og to nye danmarksrekorder!

 

Indledende skød jeg 581 point og i finalerne skød jeg 119 i kvartfinalen og ny DM-rekord. 115 i semifinalen og 118 point i guldfinalen. De tre tilsammen giver også en ny DM-rekord. 

Også for mine klubkammerater gik det godt. Både Freja og Kirstine vandt guld og Peter blev nr. fire.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 22. og søndag den 23. marts 2008 deltog jeg i Danmarks-mesterskabet for ungdom i Aalborg.

Se en masse billeder.

Se alle resultaterne.

Lørdag den 8. marts 2008 deltog jeg i Marskatten stævnet i Skurup, Sverige .Det gik rigtigt godt. Jeg skød 582 point og nr. to skød 563 point. Dejligt at finde ud af at de heller ikke i syd Sverige kan slå mig!

Se min skydeseddel.

Det var mit første stævne med min nye bue, som jeg har haft i godt otte dage. Efter de 60 pile blev resultatet: Guld.

Jeg skød 582 point, og det er nogen tid siden jeg sidst har skud over 580 point, så det lover godt for det kommende DM i Aalborg.

Hele holdet fra SM og junior stævnet. Guld til Kirstine, Freja, og jeg selv. Sølv til Peter og bronze til Christopher.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 1. marts 2008 deltog jeg i Sjællandsmesterskaberne for ungdom i Taastrup.

Se 10 min. video fra SM i Taastrup. Klik her: TIK

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Søndag den 17. feb. 2008 deltog jeg i Sjællandsmesterskaberne for junior og senior. Det var dagen hvor det kørte for mig! Jeg skød personlig rekord med 563 point, hvilket gav mig en 2. plads for junior. Sammen med Michael Lykkebæk og Klaus Lykkebæk vandt vi bronze for hold.

I den efterfølgende finaleskydning for de 16 bedste compound skytter nåede jeg frem til kampen om 3. pladsen, men tabte med 112-110. Ærgeligt!

Lørdag den 16. feb. 2008 deltog jeg i ungdomsturneringen i Køge.

Jeg skød ikke op til mit bedste, men vandt med 570 point. Vi var seks skytter fra klubben og vi havde seks medaljer med hjem!

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Foråret er kommet til Nykøbing F. så nu kan jeg allerede begynde udendørs træningen. Jeg kan skyde op til 20 meter i vores have.

Søndag den 3. feb. 2008deltog jeg i Frederiksborg Pokalen i Hillerød.

Det gik rigtigt godt. Den indledende skydning vandt jeg, jeg skød 571 point, langt foran nr. to. I skydningen om Frederiksborg Pokalen skød mini og kadet mod hinanden. Jeg vandt både min 1/4 finale og semifinalen, men tabte til Mads fra Broby med sølle ét point.    

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Som mini i compound kl. 1 vandt jeg over alle som skød compound kl. 1. Jeg skød 579 point og nr. 2 og 3 skød 574 point, så der blev grinet lidt, da to voksne måtte op til mig i midten af præmieskamlen.

I 1/4 finalen om den store pokal tabte jeg med ét point til Patrick Lauersen.

Finalen blev senere vundet af min team kammerat Martin Damsbo.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 19. jan.2008 deltog jeg i Sct. Sebastian Cup i Arcus.

Søndag den 6. jan.2008 deltog jeg i Nytårspokalen i Taastrup.

Det var mit første 18 meter stævne i denne sæson og jeg skød 552 point. Der var langt op til en finaleplads mellem de 16 bedste senior/junior, men jeg er meget tilfreds med at blive nr. 6 ud af 17 junior skytter.

Se alle resultaterne.