2008

Lørdag den 6. dec. 2008 var vi 6 skytter som tog turen til Randers. Det var min sidste chance for at slå indendørs DM-rekorden for mini. Det blev det slet ikke til, for undervejs lavede jeg en misser! Det blev alligevel til sølv, efter Peter Sigil i kadet klassen.            

Se alle resultater.


Pressen skrev.

Jeg er indstilling til Nordea og Folketidendes talentpris.                   Pressen skrev.

2. januar 2009: Talentprisen gik til en ung håndboldsspiller

Ikke nok med det, så have Nykøbing F. Bueskyttelaug indstillet mig til én af de tre priser som Guldborgsund Kommune uddeler til årets ildsjæl, forening og idrætspræstation.

I et år hvor meget lykkes for mig, var jeg indstillet og fik tildelt årets idrætspræstation pris. En pris som der er meget ære i at modtage, men også en kontant belønning på 5000,- kr., en vandrepokal samt et diplom.

Torsdag den 4. dec. 2008 var der i byrådssalen uddeling af anerkendelse til danmarksmestre o.l. i Guldborgsund Kommune. Jeg skulle modtage anerkendelse for to DM medaljer og for to NM medaljer.

Efter jeg havde modtaget prisen, skulle jeg vise mine evner som bueskytte. Jeg skød seks pile efter balloner og meget små klistermærker.

Pressen skrev.

Se alle resultater.

Søndag den 16. nov. 2008 var jeg sammen med Michalina og Peter til stævne i Vejle. Jeg gik målrettet efter at slå mini DK-rekorden på 586 point, men jeg skød kun 582, som rakte til en delt 1. plads i kadet rækken. Jeg får sidste chance i Randers!