2022

Igen i 2022 har Folketidende lavet en tipskupon, hvor jeg også er med.

Hvad bliver min placering ved EM i Tyskland?


Om det bliver 1 - X - 2 tør jeg ikke spå om, men jeg ved godt hvad jeg håber på....

Jeg skød med ved årets første stævne, ISAA Pro-Am, i Iowa  USA den 1.-2. jan. 2022, så der røg den nytårs aften!


Se resultatet.

Det blev ikke et nytår med champagne og fest for jeg ankom til USA den 30.12.2021 for at skyde ISAA stævnet, som jeg har gjort flere gange før. Mit bedste resultat var en 9. plads. På trods af skytterne går glip af nytårsaften var hele den amerikanske elite af finde på skydelinjen, samt den tidligere verdensmester fra Canada Christopher Perkins, så konkurrencen var hård.

Lørdag blev der skudt 60 pile efter et center på 4 cm og her skød jeg sammen med 21 andre fuldt hus, ud af 48 skytter.

Søndag blev det svære, for centret blev halveret til 2 cm. og der blev skudt 30 pile. Normalt skyder ingen fuldt hus i denne runde og der var heller ingen i år der gjorde.

Jeg skød 4 pile uden for centrum, hvor to skytter kun skød én, hvilket gav mig en samlet delt 11. plads.

Med kun 3 point til en podieplads, viser hvor skrap konkurrencen var.

Jeg var kommet tilbage til Europa for at skyde World Cup i Nimes, Frankrig den 21.-23. jan. 2022.


Se kvalifikations resultatet.


Se finale resultatet.

Ved fredagens kvalifikationsskydning skød jeg 597 point og endte på en delt 1. plads med to andre skytter, så jeg havde et godt udgangspunkt ved lørdagens finaler.

Ved finalerne var det kun de 32 bedste skytter, ud af 110, der gik videre.

Jeg startede 1/16 dels finalen med en match imod Rémy Albanese fra Frankrig. Selv om den franske skytte kun blev nr. 31 i kvalifikationen, gav han mig kamp til stregen. Matchen endte 146-146 så der skulle shoot off til. En pil nærmest midten og her var jeg sikker med en 10er imod Rémy Albaneses pil der sad i en 9er.

I 1/8 dels finalen var modstanderen den franske landsholdsskytte Pierre-Julien Deloche. Jeg vandt en sikker sejr på 148-145 point og var dermed klar til kvartfinalen. Jean Philippe Boulch fra Frankrig og jeg fulgtes ad i hele matchen og vi smed ikke et eneste point så matchen endte med 150-150. Igen skulle shoot off afgøre matchen. Det blev meget spændende for efter shoot off af en pil kunne dommeren ikke afgøre hvem der var tættest på midten, da begge vores pil sad midt i centrum, så der måtte en anden pil til og her skød vi igen hver en 10er, men min pil var ca 1 millimeter længere fra krydset, så jeg tabte.

Resultatet på 150 point i kvartfinalen betyder at Stephan Hansen samlet blev nr. 5.

I dagene fra den 28.-30. jan. 2022 skød jeg det største stævne på USAs østkyst, Lancaster Archery Classic.

Det hele startede ellers så godt, da jeg ved kvalifikationsskydningen fredag skød et godt resultat på 657 point (max 660) som gav mig en 7. plads.

Lørdagens finaler blev afviklet med 12 pile, så max var 132 point og min første modstander var Levi Morgan fra USA, der betragtes som verdens bedste 3D dyre skytte. Vi skød begge et point under max, så matchen endte 131-131 og der skulle skydes shoot off: En pil nærmest midten og her havde jeg marginalerne med mig, vi begge skytter skød 11 point, men min pil var nærmest midten.

I 1/16 dels finalen var det ikke en hvilken som helt amerikaner, der var modstanderen. James Lutz blev udendørs verdensmester i 2019 og det skulle også vise sig at være en hård modstander. Jeg skød 131 point, men da James Lutz skød fuldt hus på 132 point var jeg dermed ude af konkurrencen og blev samlet nr. 17.


Se kvalifikations resultatet.

Se finale resultaterne.


Se shoot off pilen imod Levi Morgan HER

Se Las Vegas Shoot resultatet.


Se World Cup sæsonfinaleresultaterne.


Se shoot off finalerne HER


Se Lucky Dog skydningen HER


Se skydning om ekstra 10.000$ HER

Tilbage til Las Vegas Shoot, det var fedt!

I dagene 4.-6. feb. 2022, skød verdens største stævne i Las Vegas, USA. Jeg rejste hjem med en tom fornemmelse, efter marginalerne ikke var på min side.

Stævnet har 3.000 deltagere og i min klasse var der 211 skytter, hvor hele verdenseliten var samlet til 3 dages skydning.

Skydningen startede fredag med 30 pile, så max er 300 point, jeg skød 299 point hvilket kan lyde ok, men da det i sidste ende kun er skytter med max efter de tre dages skydning, der går videre til finalen, blev det et rigtigt skidt resultat.

Lørdagens skydning var mere som forventet, jeg var sikker på hånden og skød fuldt hus, 300 point.

Søndag blev det igen til fuldt hus for, så han endte på 899 point ud af 900 mulige.

22 skytter skød 900 og da jeg var 2. bedst af 899 skytterne, kom jeg på en foreløbig 24. plads, for alle 23 skytter med 899 point fik en ekstra mulighed, idet én skytte kommer med i finalen efter vi skød "Lucky Dog", som er den skytte der kan blive ved med at skyde inside out. Det var jeg bedst til, en match der gik over 3 runder og som jeg aldrig har vundet før.

Ved afgørende finaleskydning natten til mandag dansk tid, var jeg derfor blandt de 23 skytter der skyder runder af 3 pile og det bliver vi ved med indtil der kun er en tilbage, som hele tiden har skudt fuldt hus. Desværre røg jeg ud i 2. runde og blev derfor samlet nr. 23.

Der er indført en ekstra konkurrence, om 10.000$, efter fredag og lørdagens skydning, hvor skytter der kan blive ved at skyde pilen i centrum uden at pilen rører stregen, altså inside out. Jeg skød godt lørdag og nåede også frem så der kun var tre skytter tilbage, men også her havde jeg ikke marginalerne med mig, jeg skød en 10er men pilen rørte stregen og jeg var ude.

Lørdag aften blev der skudt indendørs World Cup sæsonfinale, hvor jeg var kvalificeret via det gode resultat i Frankrig og her i Las Vegas.

De 16 bedste skytter startede i 1/8 dels finalen hvor min modstander var min landsholdskammerat Mathias Fullerton. Matchen endte lige 149-149 point, så matchen skulle afgøres i shoot off. En pil nærmest midten og her var jeg bedst og vandt.

I kvartfinalen var modstanderen amerikaneren Jase Boils. Inden de sidste tre pile førte jeg med 120-119, men desværre skød jeg så to 9erer og Jase kun 10erer, Jase vandt med 149-148 og jeg blev samlet blev nr. 5.

Så var det allerede tiden at skyde udendørs igen, for når stævnet er i det sydlige USA, er det ikke noget problem.

Den 25.-26. feb. 2022 skød jeg årets første ASA 3D stævne, i Foley.

Jeg må desværre sige, at det kørte ikke for mig for efter de 20 dyr på første dagen var jeg kun nr. 83, surt. Andendagens 20 dyr ramte jeg lidt bedre, så jeg samlet set blev jeg nr. 57 ud af 106 skytter.

Jeg har før stået på podiet her i Foley, men sådan skulle det ikke være denne gang, men det skal nok komme for der er endnu en del ASA stævner endnu.


Se resultaterne.

Den 18.-19. marts 2022 skød jeg Indoor Nationals USA i Louisville Kentucky, som er blandt mine 5 største indendørs stævnet. Jeg har vundet to gange i 2016 og 2019, samt sølv og bronze hver en gang, så det har altid været et stævne jeg har klaret mig godt ved.


Se resultaterne.

Fredag og lørdag blev der skudt 60 pile hver dag og kun de skytter der skød alle 120 pile i centrum, var videre til finalen. Desværre for mig røg en enkelt pil uden for den 4cm lille centerring, som betød at jeg ikke var med i den spændende finale lørdag aften.

Ud af de 84 skytter i min klasse havde kun 16 skytter fuldt hus og 19 skytter havde, ligesom mig, skudt en enkelt pil uden for centrum, her i blandt flere tidligere verdensmestre og top skytter, hvilket viser hvor svært det er på dagen at holde nerverne i ro og ramme plet.

Indendørsmesteren blev Kyle Douglas fra USA.

Jeg kom på en delt 17. plads.

Sølv vinder ved ASA i Russell


Ved weekendens 3D stævne i Russell, USA den 25.-26. marts 2022 vandt jeg sølv. 

Ved stævnet skydes der efter gummi dyr i naturlig størrelse og da fredagens 20 dyr var "nedlagt", lå jeg på en delt 1. plads, sammen med to amerikanske skytter ud af de ialt 85 skytter i min klasse.

Lørdag var det igen 20 dyr og selv om jeg ikke var lige så skarp skydende, som dagen før, var det nok til at komme blandt de 5 bedste som giver adgang til finalerunden. Jeg endte på en 5. plads indledende med 448 point, mod de fire øvrige finaleskytter, som alle havde 450 point, så intet var afgjort.

I finalerunden skal alle skytter skyde mod 6 forskellige dyr, så her er mange point at skyde om, hvilket kom til min fordel.

Vi byttede placering flere gange under finaleskydningen, men resultatet blev en podieplads til mig.

Jeg blev nr. 2 med 520 point. Amerikanske Dane Johnson vandt med 522 point og nr. 3 opnåede 518 point.

Med 2. pladsen følger en præmiecheck på 5.000$

Se resultaterne.


Se Finaleskydningen

fra 1:51:00 HER

4. plads i Redding


Jeg skød med ved verdens største 3D stævne Redding i Californien, USA den 6.-8. maj 2022.


Se individuel resultat.


Se hold resultat.

I skoven omkring Redding i Californien, USA blev der fredag-søndag skudt om det amerikanske mesterskab i 3D skydning, hvor målet er gummi dyr i naturlig størrelse.

Der blev skudt i alt 70 dyr over de tre dage og jeg var med fremme lige fra start. Efter fredagens skydning var jeg på en delt 9. plads. Den placering blev forbedret så jeg lørdag samlet var på en delt 3. plads med 1097 point (max 1100 point), så kun 3 pile ramte jeg ikke i centrum. Søndagens skydning blev en spændende affære, for jeg gjorde mit for at komme på podiet. På søndagens 20 dyr skød jeg fuldt hus, med to pile i hvert dyr og alle i centrum.

Det sendte mig samlet på en delt 3. plads sammen med Christopher Perkins fra Canada. Podiepladsen skulle afgøres på shoot off og her var Perkins nogle få millimeter tættere på midten end mig, så det blev til en 4. plads.

I holdskydningen, hvor Stephan dannede hold med amerikaneren James Lutz, blev det til en flot 2. plads.

Min plan var at komme tilbage til USA for at skyde det næste ASA 3D stævne og denne gang i Minden den 22.-23. april 2022, men det kom jeg aldrig.

Jeg var i Danmark for at få styr på et sportsvisum til USA, så jeg frit kan opholde mig i USA i flere år. Jeg måtte afleverer mit pas og fik det først tilbage da det var for sent at komme til ASA stævnet.

Fra den 17.-21. maj 2022 var jeg for første gang til Sydkorea, hvor der blev skudt World Cup.


Se kvalifikations resultatet

Se individuelle finaler

Se hold finalerne

Tirsdag morgen dansk tid skød alle compound skytter kvalifikation.  Jeg skød et resultat på 702 point (max 720), hvilket gav mig en plads som nr. 18 ud af 63 skytter. Vinder af kvalifikationen Mike Schloesser fra Holland skød 710 pint.

Kvalifikationen bruges kun til seedning af finalerne og her mødte jeg den koreanske skytte Donghyeon Kang der blev nr. 47.

Holdskydningen blev skudt natten til onsdag og her stillede Danmark med mig, Martin Damsbo fra Taastrup og Mathias Fullerton fra Lyngby. Vi skød 1/8 dels finale imod Hong Kong og vandt en sikker sejr med 232-226.

I kvartfinalen vandt vi over Mexico med 232-230 point. 

I semifinalen kunne vi ikke helt holde niveau og tabte til Frankrig med 231-230.

I kampen om bronze stod vi overfor Sydkorea, et hold der virkelig havde skudt sig varme og da vi ikke havde nogen god finale endte det med et nederlag på 238-229 og en 4. plads til Danmark.

I 1/32 dels finalen imod Donghyeon Kang vandt jeg på shoot out, efter matchen var endt 147-147. 1/16 dels finalen var imod en anden skytte fra Korea Jaewon Yang. Jeg skød dårligt og tabte med 147-146 og blev dermed nr. 17.

Tilbage til USA, denne gang i Florida for at skyde Gator Cup den 28.-29. maj 2022. Stævnet er et alm. skivestævne med finaler og samtidig er det også et stævne som det amerikanske forbund bruger som udtagelsesstævne til landsholdet.

Jeg skød en ret dårlig kvalifikation på kun 697 point.

Men det betyder nødvendigvis ikke så meget, hvis bare jeg så vandt alle mine finaler. Sådan gik det desværre ikke.

Jeg sad over i 1/32 dels finalen og vandt min 1/16 dels finale over Dacota Taylor fra USA med 148-145 point.

I 1/8 dels finalen imod min gode ven Louis Price fra USA tabte jeg med 146-148 point og blev derfor noteret som nr. 9.

Endnu et ASA 3D stævne og denne gang i byen London, USA den 3.-4. juni 2022

Jeg vandt sølv ved sidste ASA stævne, men det kunne jeg slet ikke leve op til denne gang. Førstedagen fredag blev jeg samlet nr. 48, men skød så noget bedre lørdag, så jeg samlet kom op som nr. 28.

Det er slet ikke tilfredsstillende, men sådan er det med sport på elitenevau, nogle gange fungerer det bare ikke.

Jeg prøver igen, for der er stadig to ASA stævne tilbage i denne sæson.


Se resulaterne.

Europamester i mix-hold og skød

en plads til European Games 2023

Jeg fløj direkte fra USA til München, Tyskland for at skyde Europamesterskaberne

fra den 7.-11. juni 2022.


Tirsdag formiddag blev der skudt kvalifikation, som er 72 pile på 50 meters afstand og 720 er max point. Jeg opnåede et resultat på 707 point som placerede maig som nr. 6. Vinderen af kvalifikationen skød 712, så vi lå meget tæt.

Det flotte resultat betød, at jeg springer de indledende finaler over og gik direkte i 1/16 dels finalen.


I mix-hold, sammen med Tanja, var vi seedet direkte i 1/8 dels finalen, via vores 1. plads i kvalifikationen, og det blev en match imod Tjekkiet, men også et hold som de vandt overbevisende over med 157-152 point.

I kvartfinalen blev det mere spændende, for vi lagde rigtigt dårlig ud og var bagud med 2 point efter de første 4 pile, ud af 16, imod Italien. Vi kæmpede os tilbage i matchen bl.a. ved at skyde to runder med fuldt hus, så matchen endte med dansk sejr på 155-154 point.

I semifinalen imod Belgien skød vi højeste point af alle fire hold, og vandt en sikker sejr på 156-153 point og var dermed klar guld-matchen imod Estonia.


I holdskydningen, hvor jeg på hold hold med Martin Damsbo og Matias Fullerton. Vi startede i 1/8 dels finalen imod Finland som vi vandt sikker over med 232-218 point (max 240 point).

I kvartfinalen imod Slovenien gik det slet ikke. Det kørte ikke, hvilket betød et stort nederlag på 235-230 point til Slovenien, som gav Danmark en placering som nr. 5.


Torsdag eftermiddag blev de individuelle finaler skudt og jeg mødte Gilles Seywert fra Luxembourg i 1/16 dels finalen. Jeg vandt 146-145 point. I 1/8 dels finalen var det Jozef Bosansky fra Slovakiet. Det blev en spændende match som endte lige 144-144, så der skulle omskydning til: En pil nærmest midten. Jeg var desværre ikke skarp nok og skød en 9er imod hans10er og jeg fik placering som nr. 9. plads.


Fredag blev der skudt om de sidste pladser til European Games 2023, ud over dem der allerede var fundet ved finaleskydningen.

Her var de første 7 pladser besat i herre compound, og da der kun var 8 pladser at skyde om skulle der skydes om kun en enkelt plads. Der var 7 skytter der fik muligheden og her i blandt både mig. Jeg vandt kvartfinalen med 146-140, semifinalen med 148-145, og guldfinalen der blev meget tæt med 148-147 point.

Dermed sikrede jeg sig pladsen der blev skudt om!


Tanja og jeg var seedet nr. 1 efter kvalifikationen og den placering holdt vi hele vejen. Vi skød meget stabilt og var foran fra start til slut og endte med en sejt på 156-153 point og dermed GULD.


Se kvalifikations resultatet.

Se individuelle finaler.

Se hold finaler.

Se mix-hold finaler.

Se European Games 2023 finaler.


Se mix-hold guldfinalen HER, fra 23:45

5. plads

ved ASA 3D stævnet i Metropolis den 24.-25. juni 2022.

Ved det 5. ASA stævnet i 2022 kom jeg endnu en gang i finalen, for efter de første 20 dyr var jeg på en 3. plads og da vi havde skudt alle 40 dyr var jeg en af de fire skytter på 2. pladsen.

I finalerne skød jeg desværre under niveau og da det var stærke modstandere jeg var oppe imod, endte jeg som nr. 5.

Alt i alt var jeg rigtig godt tilfreds med min skydning begge dage og mener at jeg er på rette vej, til endnu flere gode resultater.Se resultaterne.


Se finalen på You Tube fra 2:08:45

Jeg var tilbage i Medelin, Colombia den 18.-23. juli 2022 for at skyde endnu en World Cup.


Se kvalifikations resultatet.


Se individuelle finaler.

Se hold finaler.

Tirsdag skød jeg kvalifikationen og opnåede et fornuftigt resultat med 704 point og en 21. plads. Vores resultater ligger meget tæt og der var da også kun 10 point fra nr. 1 til nr. 25!

Vi blev udfordret af en drilsk vind i det ellers så gode vejr i Columbia.


Onsdag vandt holdet sikkert over Bolivia med 235-220 point i 1/8 dels finalen, men tabte så kvartfinalen til Frankrig med cifrene 237-233 og blev derved samlet nr. 7.

Torsdag aften skød jeg 1/32 del finale imod Reginald Kools fra Belgien, en finale jeg vandt med 148-144 point.

I 1/16 dels finalen imod Miguel Becerra fra Mexico, kom jeg ellers godt fra start men sendt nogle dårlige skud afsted, hvilket betød at jeg tabte matchen med 147-143 point og blev samlet nr. 17.

5. plads ved ASA Classic


Jeg skød det sidste ASA 3D stævne i 2022 i Cullman, USA den 29.-30. juli 2022.


Se resultaterne.


Se finaleskydninge på You Tube

HER fra 2:29:30

I skoven omkring Cullman, Alabama skød vi fredag efter 20 gummi dyr i naturlig størrelse og her opnåede jeg, en delt 1. plads med 230 point. Lige fra de første pile lagde jeg mig i toppen, som holdt fredagen igennem.

Samme niveau kunne jeg desværre ikke holde ved lørdagens 20 dyr, men med et forspringet fra fredag blev det til en 5. plads med 444 point mod nr. 1 der skød 452 point, så meget tæt.

Kun top 5 kom i finalen, hvor der ofte bliver vendt op og ned på placeringerne. Jeg lagde ikke så godt ud i finalen, hvor der skydes efter 5 dyr, hvilket betød at jeg ikke kunne indhente det tabte og blev samlet nr. 5.

ASA stævnerne er nogen af de mest præstige fyldte 3D stævner, så at jeg har opnået finalepladser på de 3 ud af 5 stævner er jeg rigtig godt tilfreds med og ser allerede nu frem til næsteårs stævner.


I konkurrencen om at blive Shooter of the Year blev jeg nr. 16.

GULDmedalje ved

First Dakota Classic

Tilbage i USA for at skyde First Dakota Classic i Yankton den 26.-27. aug. 2022.

Fredag blev der skud kvalifikation og her blev jeg nr 2 med 599 point (Max 600) kun overgået af Kyle Douglas fra USA der også skød 599 point, men havde flere pile i X-ringen. Der blev skudt 20 pile på tre forskellige afstande 40-50-60 meter, så jeg skød kun en enkelt 9er på alle 60 pile.

Lørdagens finaler blev skud på 50meter, 15 pile så max 150 point. Jeg lagde ud i 1/8 dels finalen mod Tyler Worthan som jeg vandt over med 149-148 point.

Kvartfinalen blev vundet over Braden Gellenthien med samme cifre 149-148.

Semifinalen imod Tate Morgan vundet med 149-147.

Guldfinalen blev helt anderledes spændende og var imod 1. seedet Kyle Douglas. Vi skød tre runder og hver runde skød vi samme point 49-49-49, så matchen endte lige 147-147 og derfor blev matchen afgjort på shoot off: En pil tættest på midten. Vi skød hver en 10er, men da min pil var tættest midten blev det mig der kom højest på præmieskamlen og vandt samtidig præmiepenge på ialt 67.000kr

Billede af de shoot off pile i guldfinalen.

Min pil var tættest krydset, men nej hvor var de to pile tætte.


Se kvalifikations resultatet.


Se finale resultatet.

GULD i Mérida, Mexico


Fra fredag til søndag den 21.-23. okt. 2022, deltog jeg i årets sidste udendørsstævne i Mérida, Mexico.


Se kvalifikations resultatet


Se finale resultatet

Ved fredagens kvalifikationsskydning over 72 pile, max 720 point, skød jeg 707 point og blev 2 efter den danske landsholdskytte Mathias Fullerton der på 1. pladsen skød 710 point.

Lørdag blev der skudt finaler frem til og med semifinalen. Her startede jeg i 1/8 dels finalen imod mexicaneren Carol Gamboa. Jeg vandt en sikker sejr på 147-106 point (max 150)

I kvartfinalen ventede endnu en mexicaner,Carlos Guzma, men også den match vandt jeg og denne gang med 146-139.

Semifinalen var imod landsholdsskytten Roberto Hernandez fra El Salvador. Matchen blev lidt mere spændende end de første, men en match som jeg vandt med 148-145 point.

Søndag blev matchen om den øverste podieplads skudt og var imod min landsholdkammerat Mathias Fullerton. Jeg var mest sikker på hånden, hvorimod Mathias havde fået lidt "gummi arm" så resultatet blev 148-142 point og endnu en guldmedalje til mig.

Det første indendørs stævne i sæsonen,

bliver 9no Torneo de Calaveras i Mexico

i dagene 5.-6. nov. 2022.

Jeg har vundet stævnet de sidste 5 gange!

Med 78 konkurrenter ved lørdagens

kvalifikationsskydning, lagde jeg mig sikker

på en 1. plads med 596 point (max 600),

og med 3 point ned til nr. 2 den mexicanske

skytte Jesus Sanchez.

Kun top 32 gik videre til finalerne, så jeg startede i 1/16 dels finalen imod Jacob Marquez, som jeg vandt sikkert over med 149-139 point (max 150).

1/8 dels finalen imod Carlos San, blev også sikker vundet og denne gang med 148-140 point.

I kvartfinalen mødte jeg lidt mere modstand, men jeg var igen rolig på hånden imod Ricardo Amaya og vandt med 149-144.

Semifinalen var imod den 5. seedet Rodrigo Gonzalez. hvor jeg lagde dårligt ud og allerede efter 6 pile have jeg skudt tre 9er, men så lukkede jeg også af og vandt med 147-142.

I matchen om at komme øverst på podiet mødte jeg PEREZ Pablo Perez. Det blev igen en match hvor jeg skød lige stabilt som jeg havde gjort hele weekenden. Det blev til en sejr på 147-143 point og guldmedaljen var hjemme for 6. gang i træk

Se kvalifikations resultatet.   Se finale resultaterne.

Nr. 18 ved Kings of Archery


Jeg skød med i Holland ved stævnet Kings of Archery i dagene 12.-13. nov. 2022.

Kings of Archery er et af Europas største indendørsstævner og blev da også udsolgt på få dage, et stævne som har holdt 2 års Corona pause og som jeg vandt sidste gang i 2019.

Med hele 292 konkurrenter i min klasse, skulle alle skyde 90 pile i kvalifikationen og kravet til os var enkel: Skyd alle pilene i 10eren eller du er ude!

Der var 17 skytter der gennemførte kvalifikationen uden at skyde andet end 10ere, men desværre var jeg ikke en af dem.

Under lørdagens skydning skød jeg en pile udenfor 10er ringen og kom derfor ikke i finalen.

Jeg blev noteret som nr. 18 fordi jeg var den skytte, af dem der ikke skød fuldt hus, der skød mest præcis med 86 Xer, hvilket også er flot skydning, men ikke nok i denne konkurrenceform.

Da jeg skød 9eren havde jeg mest lyst til at knække pilen og smide den ud, men min skydning efterfølgende var helt i top, så bortset fra dette ene skud er jeg godt tilfreds med weekendens skydning.


Se resultatet.

Sæsonens første World Cup skød jeg i Luxembourg den 19.-20. nov. 2022.


Samlet blev jeg nr. 5.


Se kvalifikations resultater


Se finale resultater

Vi var der i alt 63 skytter i min og ved lørdagens kvalifikationsskydning, hvor der skydes 60 pile og max point er 600, blev jeg nr. 7 med 594 point. Nr. 1 skød 597 point så det var tæt løb i toppen. Kun top 32 gik videre til finalerne, så med 7. pladsen var jeg klar til 1/16 dels finalen hvor jeg var oppe imod nr. 26 Julien Armbruster fra Frankrig. Jeg vandt sikkert med 148-143 (max. 150) point.

1/8 dels finalen var jeg imod Jesus Jacinto Perez Gonzalez fra Spanien som også gik min vej og vandt med 148-146.

Kvartfinalen imod kvalifikationens nr. 2 Nicolas Girard fra Frankrig. Det blev en nervepirrende match, for først førte jeg, så Nicolas og til sidst stod vi lige med 148-148 point, så der skulle shoot off til: En pil nærmest midte, men her var franskmanden mest præcis og jeg var ude. Nicolas Girard vand senere guldfinalen.