2010

Årets idrætspræstation 2010 i Guldborgsund !

Mandag den 20. dec. var der den halvårlige hædring af mestre i Guldborgsund Kommune, hvor jeg, blev hædret for DM, NM og EM medaljer, sammen med 3D langbueholdet der igen vandt DM. Ikke nok med det, så modtog jeg også prisen for Årets Idrætspræstation 2010. Jeg var indstillet af min klub, så det er rigtig dejligt at mine præstationer bliver vejrsat. Med prisen fulgte diplom, vandrepokal og en check på 5.000,- kr.! Efter overrækkelsen skulle publikum se mig skyde. På 10 m skød jeg efter store og små balloner.

Pressen skrev.

Lørdag den 4. december 2010 var vi fire compound skytter fra Baldur´s Team, der deltog i stævnet i Skurup, Sydsverige. Jeg skød indledende 574 point. Tabte senere min 1/8 dels finale til Victor. Skød for første gang med mine nye Carbon Express X-Buster pile. Helt perfekt, dem skal jeg nok blive gode venner med, men skal ekspermenterer mere med dem!!

Sponsor for 2011. Silvan vil også være en af mine sponsorer i 2011. Efter et forrygende år med mange gode resultater, er Silvan med på endnu et år

som sponsor. Deres økonomiske støtte gør det nemmere for mig, at tænke på det væsentlige, nemlig træning og stævner.

Stort TAK til Silvan

Se alle resultaterne.

Søndag den 14. november 2010 var jeg i Vejle og endda med min mormor som chauffør! Stævnet var uden finaler og efter 60 pile havde jeg skudt 569 point, som jo ikke er noget at prale af. Jeg blev nr. 2 efter Nicklas.

Se alle resultaterne.

NY SPONSOR....

Fra 1. nov. 2010 til 31. okt. 2011 har jeg indgået et sponsor samarbejde med Carbon Express. Det er rigtigt fedt, at jeg har kunne overbevise Carbon Express om at de skal støtte mig, for selvom jeg er ung, har jeg resultaterne og viljen der gør interessant for Carbon Express.

Søndag den 31. oktober 2010 afholdte Taastrup jubilæumsstævne. Uanset alder og køn var alle compound 18m i samme klasse. Indledende skød jeg 573 point som placerede mig som nr. 10. Et ok resultat, her hvor vi først lige er startet indendørs. Jeg vandt over Hector i 1/16 dels finalen efter shoot off, men tabte til Torben Johannessen 4-2 i 1/8 dels finalen, så samlet blev jeg nr. 10.

Pressen skrev.   


Se alle resultaterne.

Lørdag den 23. og søndag den 24. oktober 2010 skulle jeg til sæsonens første indestævne. Turen gik til det sydlige Holland, hvor det var et "Face 2 Face" stævne, et stævne kun med kampe mand mod mand. Efter mange god kampe endte jeg i semifinalen mod Nicklas, jeg vandt, men tabte så senere guldfinalen mod en belgier. Sølvmedaljen var hjemme og det var rigtig fedt, at starte så godt på en ny sæson!

Pressen skrev.            

Se alle resultaterne.

Sponsor for resten af 2010.

Jeg har lavet aftale med Montage Gruppen om økonomisk hjælp for resten af 2010, hvor der bl.a. er en dyr tur til F2F i Holland. Stort tak til Montage Gruppen!

DANMARKSMESTER

Lørdag den 21. og søndag den 22. august 2010 gik turen turen til Køge for at skyde om det danske mesterskab for FITA kadet. Sikken et stævne! Efter indledende skydning lå jeg klart nr. 1 med 1366 point, så selv om der var rigtig meget blæst skød jeg alligevel personlig rekord på 50m med 340 point. Vi var syv skytter, så jeg gik direkte i semifinalen om søndagen, hvor jeg vandt 7-3 over Simon Mikkelsen. I kampen om guld mødte jeg Peter Sigil, men også her var mine resultater i top, jeg vandt 7-1.

Pressen skrev.

Se indledende resultater.

Se finale resultaterne.

I herre compound gjorde Baldur´s Pro Team rent bord: Jeg vandt FITA kadet, Mads Krogshede FITA junior og Martin Damsbo senior rækken.

Fra fredag den 15. okt. til søndag den 17. okt. 2010 var der indkaldt til bruttoholdssamling i Sverige. Ungdomsskytter fra Norge, Sverige og Danmark var samlet i Göteborg, hvor svendskerne stod for træningen, på det bedste anlæg de har i Sverige. Vi fik skudt rigtig mange pile og der blev talt om den mentale del og trimming, med bl.a. højhastighed kamera (foto). Vi skød 2x 30 pile og aldrig har jeg skudt så godt indendørs! 295+288=583 point. Sjov og hyggelig træningssamling og god optakt til junior F2F i Holland.

Verdensrekorderne for hold er nu registreret hos FITA.

Pressen skrev.

Se indledende resultater.

Se finale resultaterne.

Lørdag aften fik jeg mulighed for at træne med Martin Damsbo.

Lørdag og søndag den 14. og 15. august 2010 blev der skudt om ungdoms DM i Aalborg. Indledende skydning lørdag, var helt i top! Ny danmarksrekord på 50m med 355 point og i alt fire personlige rekorder. Jeg vandt FITA runden med 1423 point. Søndag gik jeg direkte i semifinalen, som jeg vandt 6-0. I guldfinalen mødte jeg Simon, men denne gang var det ham der vandt. Efter 5-5 skød vi shoot off og Simon var tættest på krydset og jeg kunne få sølvmedaljen om halsen.                      

Lørdag og søndag den 7. og 8. august 2010 var jeg til to stævner på Fyn. Lørdag til 70 meter stævne i Lavia og søndag til Danage Cup i Middelfart. Der var noget rivende galt med min bue og resultaterne var helt i bund. Søndag under stævnet ændrede jeg på pilehylden og det hjalp, så jeg kunne afslutte med at vinde de tre sidste finaler.

På billedet er jeg sammen med min første modstander i Lavia, Mads Krogshede.

Lørdag den 17. juli 2010 blev jeg sammen med det danske landshold, Simon Mikkelsen og Nicklas Friese, Europamester for hold. I guldfinalen vandt vi over Italien og undervejs satte vi to verdensrekorder. Fedt at se Dannebro blive hejst øverst og hører "Der er et yndigt land"

Individuelt blev jeg samlet nr. 7. Med det høje niveau og blandt Europas bedste bueskytter er jeg meget godt tilfreds, ikke mindst da jeg i den samlede Junior Cup blev nr. 1. Jeg skød ikke mix finalerne, da Nicklas skød flest point indledende og han skulle derfor danne hold med Ida.

En fantastisk tur i rigtig godt vejr uden ret meget vind. Stævnet foregik på et stadion i Winnenden i Tyskland, ca. 15 min. i bus fra vores hotel, men med vores egen bus blev det hele meget nemmere

Se alle indledende resultater.       

Se individuelle finaler.

Europamester!

Se hold finaler.                   

Se komplet resultatoversigt.

Holdlederens rejsebreve.

Pressen skrev.

Nordisk mester både individuelt og for hold!

Se individuelle finaler.

Pressen skrev.

Lørdag og søndag den 3. og 4. juli 2010 gik turen til Sandefjord i Norge, hvor der var Nordisk Ungdoms Mesterskab 2010. Det gik forrygende! Jeg skød i kadet klassen, på 40 meter, og lørdag indledende skød jeg personlig rekord med 716 point, som også er den danske rekord. Det placerede mig på 1. pladsen. Lørdag eftermiddag blev alle holdfinalerne afviklet og her var jeg på det danske landshold sammen med Sarah og Simon. Vi lå nr. et indledende og endte også med guld-medaljerne om halsen, efter vi vandt finalen over et andet dansk hold med 236-230 point. Søndag blev alle de individuelle finaler afviklet. Jeg startede langsomt ud med 117 point, semifinalen 118 point og så stod jeg i guldfinalen mod Simon. Spændende finale hvor det stod 90-90 efter 9 pile, så lavede Simon en 9ér og jeg fuld hus og guldmedaljen var hjemme. Fedt!!

Se indledende resultater.

EM holdet i Tyskland!

Søndag den 13. juni 2010 i Holstebro, var sidste chance for at skyde sig til ungdoms EM i Tyskland og endnu engang kom herre kadet compound holdet til at bestå af Nicklas, Simon og jeg. Fedt! Efter Junior Cup i Italien er der meget at leve op til, men vi er alle enige om, at der skal skydes alt hvad vi har lært.

Stævnet var et FITA stævne og jeg skød kun 1329 point, hvilket absolut ikke er godkendt, så nu skal der trænes 60 meter den næste måned.

Pressen skrev.         Se alle resultaterne.

Verdensrekorden for mix-hold som jeg satte sammen med Ida, er også blevet registreret hos EMAU og FITA.

Europa- og verdensrekorden for hold er nu registreret hos EMAU og FITA. Rekorden som jeg satte sammen med Simon og Nicklas under Junior Cup i Italien, er registreret under rekorder hos både EMAU og FITA.

Lørdag den 5. og søndag den 6. juni 2010  blev der holdt sjællandsmesterskab i Nykøbing F. Første dag for ungdom og næste dag for junior/senior. Det gik rigtigt godt! Jeg skyder i kadet klassen og her blev jeg indledende nr. 2 med 707 point, efter Simon, men i finalen skulle vi mødes og her vandt jeg 6-2, efter det nye sæt system og guldmedaljen var hjemme. Samtidig blev jeg udtaget til landsholdet ved Nordisk Mesterskab, sammen med Simon og Sarah. Søndag skød jeg også, men her som FITA kadet. Jeg blev også nr. 2 med 677 point, efter Nicklas og da der ikke var finaler, blev det til en sølvmedalje. Begge resultater var personlig rekord!

Se alle resultaterne.

Pressen skrev før stævnet.     Pressen skrev.

Søndag den 30. maj 2010 var jeg i Middelfart til et FITA stævne. Stævnet var et af udtagelsesstævnerne til ungdoms EM. Jeg blev nr. 3 med 1363 point og forbedrede min personlige rekord på 50 meter. Det regnede det meste af dagen, men jeg kom endnu nærmere en plads til EM, selv om min skydning ikke var optimal.

Se alle resultaterne.

To GULD og en SØLV medalje!

Se indledende resultater.

Se individuelle finaleresultater.

Se mix-hold finaleresultater.

Se hold finaleresultater.

Pressen skrev om verdensrekorden.

Pressen skrev.

Afspilning af den danske nationalmelodi ved mix compound.

Mandag den 17. maj 2010 ankom vi til Reggio i Italien. Vi er 16 skytter og to ledere. Tirsdag er der træning og onsdag går det løs.

Følg onsdagens resultater LIVE.

Junior Cup i Reggio Calabria i Italien blev mit internationale gennembrud! Guldmedalje i holdskydning med Simon og Nicklas, og ny verdensrekord, guldmedalje i compound mix hold, med Ida og sølvmedalje individuelt. Indledende skød jeg 698 point og ny personlig rekord, hvilket også placerede mig som nr. et. Sammen med Simon og Nicklas skød vi 2080 point og forbedrede den gamle verdensrekord med 15 point. Jeg håber også at få godkendt mix hold resultatet som ny verdensrekord, da det er første gang mix hold skydes. Læs meget mere fra holdlederens rejsebreve.

Lørdag den 24. april 2010 var der indbudt til årets første FITA stævne i Randers. Jeg stillede op i den nye klasse FITA kadet compound (de gamle junior afstande). Der var kamp i toppen, men efter alle 144 pile kunne jeg stille mig øverst, på førstepladsen! Jeg skød 1365 point, som er rigtigt godt her først på sæsonen.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Vi er på vej til Italien!

Læs mere om Junior Cup HER.

Lørdag den 17. april 2010 var dagen hvor udtagelsen til Junior Cup i Italien skulle finde sted. Hele bruttolandsholdet var samlet og der blev skudt 3x 36 pile. Det var et forrygende blæsevejr og mit resultat blev 1009 point, men alle skød under deres niveau. Sammenlagt med resultatet fra den 28. marts i Nykøbing, topper jeg herre kadet compound med 2036 point, 10 point foran Simon og Nicklas. Efter skydningen blev det offentliggjort, at vi er holdet i herre kadet compound ved Junior Cup i Italien fra den 17.-23. maj. Fedt!

Se alle resultaterne.     Pressen skrev.

Se alle resultaterne.

Lørdag den 20. og søndag den 21. marts 2010 blev årets sidste indendørs-stævne afholdt. Der var danmarks-mesterskaberne for junior/senior i Aalborg. Indledende skød jeg 571 point hvilket rakte til en delt 1. plads. Som den eneste gik jeg direkte til semifinalen, som jeg desværre tabte til Simon. Kampen om bronzemedaljen vandt jeg klart over Mark. God weekend hvor også Christopher skød, men han kom ikke videre til finalerne.

Se alle indledende resultater.

Pressen skrev.

DANMARKSMESTER!

Lørdag den 6. og søndag den 7. marts 2010 afholdte Tåstrup danmarks-mesterskaberne for ungdom. Ved den indledende skydning lørdag blev jeg nr. 2 med 590 point (som er ny personlig rekord). Søndag var der noget mere spændning på. Min 1/4 finale vandt jeg 118-114. Semifinalen endte 118-115, hvor efter jeg var klar til guldfinalen mod Simon fra Lyngby. Igen holdt jeg det høje niveau og skød 119 point mod Simon´s 118 og jeg kunne få guldmedaljen om halsen.

Søndag den 28. marts 2010 var første iagttagelsesstævne inden udtagelse til Junior Cup i Italien. Hele bruttoholdet, både ungdom og senior, var samlet i Nykøbing F, hvor der blev skudt 3x 36 pile. Ialt skød jeg 1027 point, hvilket absolut er godkendt. Vejret var med os, for selv om det var lidt koldt, var der ikke meget vind og slet ingen regn.

Ialt var vi tre skytter fra klubben og vi fik alle medalje med hjem! Kirstine Meilvang vandt sølv i mini recurve og Freja Elmer vandt sølv i kadet langbue.

Pressen skrev.

Se alle indledende resultaterne.

Se alle finale resultaterne.

Se alle resultaterne.

Lørdag den 27. feb. 2010 deltog jeg i sjællandsmesterskaberne i kadet klassen i Hillerød. Sikke en dag. Tingene fungerede slet ikke og jeg skød kun 583 point på 12 meter, men sådan nogle dage vil jo komme af og til. De 583 point rakte til en 3. plads og bronze.

Pressen skrev.

Søndag den 7. feb. 2010 var der både Sjællandsmesterskab for junior og Frederiksborg Pokalen. Jeg startede forrygende med 290 point efter 30 pile, men gik så lidt ned og endte på 572 point, men nok til en bronzemedalje i junior klassen. Om Frederiksborg Pokalen skulle jeg skyde 1/8 dels finale mod Magnus Carlsson, som er blandt Sveriges tre bedste seniorer. Jeg tabte med 115-116 point.    


Pressen skrev.      

Se alle resultaterne fra SM.                

Se alle resultaterne fra Frederiksborg Pokalen.

Se alle resultaterne.

Lørdag den 16. jan. 2010 skød jeg ved finalestævnet i Århus. Jeg måtte kigge langt efter et godt resultat! 563 point er langt fra mit nuværende niveau, men når tingene ikke fungerer, bliver resultatet derefter.

Søndag den 10. jan. 2010 var jeg til årets først stævne. TIK holdt Nytårs-pokalen. Indledende skød jeg igen 575 point, som er lig med min personlige-rekord. Det gav en 1. plads i klassen junior klasse 1, desværre rakte resultatet kun til en 17. plads blandt alle, hvor det var de 16 bedste der gik videre til finale-skydningen.

Pressen skrev. Se alle resultaterne.

Ny sponsor for 2010. Jeg har lavet en aftale med byggemarkedkæden Silvan om at yde mig økonomisk støtte i 2010.

Pressen skrev.