Athlete of the Year 2015.

- World Archery Awards

- Bueskydning Danmarks JUBILÆUMSPOKAL

Dobbelt VERDENSMESTER 2015.

- Junior, USA

- Senior, Danmark

Pressen skrev.

Se kvalifikations resultater.

Se finale resultater.

Pressen skrev.

Søndag den 4. jan. 2015 skød jeg det første stævne i det nye år og som altid er det Nytårspokalen. Jeg skød en god kvalifikations runde med 593 point og blev nr. 2. Finalerne gik også godt indtil semifinalen hvor jeg mødte Damsbo, som jeg tabte med 146-150. Matchen om bronze vandt jeg over en svendsker, så for andet år i træk blev det til en bronzemedalje.

Lørdag den 17. jan. 2015 kunne jeg endelig række hånden i vejret med pokalen ved Sct. Sebastian Cup i Odense. Jeg har deltaget i stævnet en del gange og det nærmeste jeg har været pokalen er en anden plads for nogle år siden. I kvalifikationen blev jeg etter med 594 point, hvorefter jeg vandt mine finaler incl. guldfinalen, som jeg vandt over Stig Andersen med 7-1. Fedt!


Se kvalifikations resultatet.          Se finale resultatet.

Tirsdag den 20. jan. 2015 afviklede Taastrup som noget nyt et indendørs aftenstævne. Alle hjalp til med opstilling, der var dommer på, så alt kørete efter reglerne. Tiden var knap det det blev til en kvalifikations runde og lidt sjov skydning til sidst. Jeg var godt skydende og endte på førstepladsen med 590 point, tre mere end Damsbo på anden pladsen. Godt stævne som jeg tror TIK vil gentage.

Lørdag den 24. jan. 2015 stod jeg klar i Nimes, Sydfrankrig, klar til at skyde kvalifikationen ved World Cup. Tankerne fra VM for et år siden hvor jeg vandt bronze i den samme hal, var gode at have og min skydning gik da også godt. Niveauet var meget højt, her blandt verdens bedste skytter. Jeg skød 594 point, hvilket gav mig en delt 5. plads. Kun de 32 bedste gik videre og jeg skulle møde franskmanden Dominique Genet i 1/16 dels finalen. Med 148-147 point tabte jeg desværre og blev noteret for 17. plads og heller ingen point til World Cup ranglisten.

Pressen skrev.

Se kvalifikations resultaterne.     Se finale resultaterne.

Netop udtaget til inde EM i Slovenien i uge 9!

Pressen skrev.

Søndag den 1. feb. 2015 skulle jeg forsøge at vinde Frederiksborgpokalen for 4. gang i træk. Jeg var få millimeter fra at det lykkes! I kvalifikationen skød jeg igen 594 point, nr. 1 samme som Martin Damsbo. Herefter vandt jeg finalerne frem imod guldfinalen hvor det endte med at jeg igen skulle møde Martin Damsbo. Vi fulgtes godt ad og matchen endte 147-147 og vi skulle ud i shoot off og her var Martin et par millimeter tættere på midten end mig.

Se kvalifikations resultaterne.      Se finale resultaterne.

Pressen skrev.


Se World Cup  kvalifikations  resultaterne.

Se World Cup finale resultaterneTV2 Øst tekst TV

Fredag den 6. til søndag den 8. feb. 2015 var jeg tilbage i Las Vegas for at skyde med ved verdens største indendørsstævne med flere end 2500 skytter. I min klasse var vi over 250. Samtidig var det også afslutningen på indendørs World Cup turneringen.Det blev en rigtig god og en mindre god oplevelse for mig. For den gode. Som nr. 14 deltog jeg i World Cup finalen lørdag aften, hvor de 16 bedste fra turneringen deltog. Alle er blandt verdens bedste skytter, så derfor blev det også nogle tætte matcher. Både i 1/8 dels finalen og kvartfinalen var jeg ude i shoot off, men vandt begge. Herefter stod jeg i semifinalen imod Peter Elzinger fra Holland. Matchen vandt jeg  og skulle skyde om guld imod Mike. Jeg fik ikke et ben til jorden, tabte men sølvmedaljen er et af mine største resultater indendørs!

Las Vegas Soot gik ikke helt efter planen, da jeg nåede at skyde tre 9ér og så ender man som nr. 82, men totalt set en rigtig fed oplevelse igen.

Fredag den 13. feb. 2015 stod jeg overfor 800 højtråbende håndboldfans, da jeg skød opvisning i pausen i  Nykøbing Hallen, hvor Nykøbing mødte Odense i håndboldligaen. Desværre tabte Nykøbings håndbpolddamer, men jeg havde nogle meget lærerige minutter, for hvornår står jeg ellers har så stort et publikum. Samtidig blev mit sponsorsamarbejde med PriceRunner offentliggjort, da de også er hovedsponsor for håndboldholdet.


Pressen skrev.

For 3. år i træk vinder jeg medalje ved inde EM/VM. Denne gang SØLV ved EM.

Stephan Hansen

Lørdag den 28. feb. 2015 vandt jeg endnu en medalje ved et stort internationalt mesterskab. I Koper, Slovenien stod jeg overfor Sergio Pagni fra Italien i matchen om guldmedaljen. Vi har mødt hinanen to gange før og vundet en gang hver.

Matchen blev meget tæt, men faldt desværre ud til Pagnis fordel. Han skød én 9er og jeg tre, men sølvmedaljen var hjemme efter matchen endte 149-147. For to år siden vandt jeg bronze ved EM, sidste år bronze ved VM og i år sølv. Tre år i streg hvor jeg kommer hjem med medalje, så jeg kan kun være tilfreds, men min udvikling og stabile skydning.

Ugen startede med kvalifikationen hvor jeg skød 590 point og sluttede på 12. pladsen. Herefter må jeg at sigtet blev indstillet optimalt, for i de efterfølgende finaler var min scorer helt i top.

1/16 dels finalen vandt jeg 149-141 over Oddmund fra Norge.

1/8 dels finalen vandt jeg 150-148 over Damsbo fra Danmark.

Kvartfinalen vandt jeg 148-147 over Pierre fra Frankrig.

Semifinalen vandt jeg på shoot off efter 149-149 over Mike fra Holland.


Stephan Hansen

Læs holdlederens rejsebrev.

Se finalen på You Tube fra 1:54:00

Se kvalifikations resultaterne


Se finale resultaterne


Pressen skrev.

Bronze i hold skydning

Bronze holdet.

Fredag den 27. feb 2015 hentede jeg den første medalje ved EM. Compoundholdet med Martin og Andreas og mig skød først kvartfinale imod Norge, som ikke fik en chance, for vi var alle tre flyvende. Vi skød fuldt hus 240 point og satte dermed Europarekord. Vi vandt med 240-230. Semifinalen tabte vi desværre til Frankrig med 237-235, men var klar imod Slovenien om bronze. Det blev en tæt match, men det var os der var skarpest til sidst og vandt med 233-230 og bronzemedaljerne var hjemme.

Se holdkvalifikations resultaterne


Se holdfinale resultaterne.

Stephan Hansen

Søndag den 8. marts 2015 blev jeg ny Sjællandsmester i senior rækken! Med en 2. plads efter kvalifikationen, hvor jeg skød 595 point (sæsonens bedste), endte jeg i guldfinalen imod Martin Damsbo. Det blev en spændende match hvor Martin startede med at fører, men hvor jeg kom foran og vandt 148-146.

Se kvalifikations resultaterne.     Pressen skrev.

Se finale resultaterne.


Senior Danmarksmester!

DM-Stephan Hansen

Lør-og søndag den 14.-15. marts 2015 vandt jeg min anden DIF medalje, denne gang ved inde senior DM i Taastrup. Jeg blev ny Danmarksmester efter en kvalifikation hvor jeg skød 591 point og blev nr. 2. Herefter vandt jeg 1/16 dels finalen og frem efter. I semifinalen stod jeg igen overfor Martin Damsbo i en vigtig finale.

Det lykkes mig at hive en sejr hjem og derefter var jeg klar til guldfinalen imod Patrick Laursen. Det blev en spændende match og heldigvis var det mig der til sidst kunne juble over at afslutte indesæsonen med at blive Danmarksmester 2015.

Fra Nykøbing F. Bueskyttelaug var vi tre skytter. Marija Ljubinkovic vandt sølv i dame senior compound og Tom Larsen blev nr. 4 i herre master langbue.

Se kvalifikations resultatet.


Se finale resultatet.


Pressen skrev.


Se indslag på TV2 Øst. Spol frem til 13:15.

Marija - Stephan

Søndag den 22. marts 2015 var jeg i Vejle for at skyde det første 50meter stævne på sæsonen. Vi skød indendørs, men fedt at komme igang på den lange afstand. I kvalifikationen skød jeg 701 point som gav mig en delt 2. plads. De 16 bedste gik videre og jeg skød nogle høje scorer i finalerne 150-149-148-149 point. Med 149 point i guldfinalen imod Martin Damsbo vandt jeg med ét point og guldmedaljen samt førstepræmien på 700,- kr. var hjemme.

Se kvalifikations resultaterne.


Pressen skrev.

Bronze medalje ved Grand Prix

Stephan Hansen

Efter onsdagens kvalifikation lå jeg på en sikker førsteplads med 712 point. Ok, det havde jeg måske ikke lige regnet med, at jeg kunne skyde i det første stævne, hvor det også regnede og var koldt.

Derefter vandt jeg mine finaler frem til semifinalen, som jeg desværre tabt på shoot off.

Stephan Hansen

Bronzematchen skød jeg imod nordmanden Njaal Aamaas. Jeg kom hurtigt bagud med et point, men hentede det senere i matchen, som derfor endte 146-146 og vi skulle ud i shoot off. Vi skød begge en 9er, men min var tættest på og jeg kunne række hænderne i vejret som vinder af bronzemedaljen.

Stephan Hansen

Se kvalifikations resultaterne.


Se finale resultaterne.


Pressen skrev.


Se finalen på You Tube fra 44:40

og hør et interview med mig fra 1:02:15

Tirsdag den 24. til lørdag den 28. marts 2015 deltog jeg i mit første Grand Prix stævne. Jeg har deltaget i en del Junior Cup, så nu er det tiden at jeg skal være med ved seniorernes Grand Prix. Min debut blev i Marathon, Grækenland. Det var samtidig årets første udendørsstævne, så med kun 14 dages træning på 50 meter, var jeg spændt på mit niveau så tidligt på sæsonen.

Modtager af Ungdomspokalen for 4. gang.

Søndag den 12. april 2015 deltog jeg i Bueskydning Danmarks årlige forbundsmøde. For 3. år i træk blev jeg hædret med "Bueskydning Danmark og Danage of Scandinavias Ungdomspokal" Fedt at Forbundet lægger så meget dmærke til mine præstationer, at de indstiller mig til den pris, hvor der følger en check med på 5.000,- kr.


Pressen skrev.

Lør- og søndag den 18.-19. april 2015 gjaldt det første del af Pro Archery Series i Belgien. Stævnet er et felt stævne hvor der skydes efter mål placeret i naturen/skoven. Jeg var oppe imod nogle rigtig dygtige felt skytter og det er noget helt andet at skulle skyde meget op eller ned, end hvad jeg normalt skyder.

Efter de første tre udtagelsesskydninger i Aarhus ligger jeg nr. et. Med det resultat er jeg netop udtaget til årets første World Cup i Kina, der starter den 5. maj.

Se resultaterne.


Pressen skrev.


Se en af mange videoer.

Videoen starter med mig.

Det gik super godt! Efter de to dages skydning endte jeg på en delt 4. plads ud af 46 skytter. Stævnet er et invitationsstævne hvor der kun skydes compound herre/damer og som betragtes som det uofficielle World Cup i felt skydning.

Ny junior verdensrekord!

Forårets udtagelsesskydninger er skudt færdig og jeg må sige at jeg har fået en forrygende start på min udendørssæson. Efter de fem udtagelsesstævner ligger jeg på en klar 1. plads (det dårligste resultat fratrækkes), så jeg føler mig sikker på en udtagelse til landsholdet, der først skal skyde ved World Cup i Tyrkiet og senere på hjemmebane ved VM i København. Den endelige udtagelse er lige på trapperne...


Søndag den 26. april 2015 skød vi først kvalifikations og dernæst finaler. Kvalifikationsskydningen gik rigtig godt, for da vi var færdige kunne jeg skrive samlet 714 point på min skydededdel, hvilket er ny junior verdensrekord, med ét point mere end den gamle, som jeg selv havde skudt.

Resultatliste fra udtagelsesstævnerne.


Pressen skrev før og efter.

Udtaget til VM i København!

Så er min deltagelse ved årets største begivenhed, Verdensmesterskaberne for senior, der afholdes i centrum af København på plads! Holdet bliver det samme som ved VM for to år siden: Patrick Laursen, Martin Damsbo og mig.

Vi er også udtaget til World Cup 2 i Tyrkiet, der skydes sidst i maj.

Som reserve er udtaget Andreas Darum.


Pressen skrev.

Som bedste danske skytte var det mig der skulle skyde mix-hold sammen med Erika. I 1/8 dels finalen vandt vi over Mexico, men tabte kvartfinalen til Colombia. Samlet blev vi nr. 5.

GULDmedalje for hold ved World Cup

Fra den 5. - 9. maj 2015 var jeg til årets første World Cup. Shanghai i Kina var vært og hvor jeg skød en rigtig god kvalifikation. Med 711 point blev jeg nr. 2 og var derfor direkte i 1/16 dels finalen. Desværre skød jeg en rigtig dårlig finale og tabte  med 141-143 point. Surt for dermed blev jeg nr. 17 og får ingen point til World Cup ranglisten.

Bedre gik det for holdet, hvor jeg sammen med Patrick og Damsbo var seedet 2. Vi vandt den ene finale efter den anden og var til sidst i guldfinalen! Vores modstander var noget overraskende Iran, for alle andre forvoritter var skudt ud. Det blev en meget spændende match hvor vi var bagud med to point inden de sidste seks pile. Vi hold nerverne i ro og skød 60, imod Irans 57 og guldmedaljen var hjemme. Fedt

Se kvalifikations resultatet

Se individuelle finaler

Se mix-hold finaler

Se hold finaler


Pressen skrev.

Vores guldmedalje for hold betød at vi nu rykkede op på første pladsen på verdensranglisten

Se hold-finalen fra 1:24:30 og medaljeoverrækkelse fra 1:54:30, samt se interview med mig.

Søndag den 17. maj 2015 vandt jeg MajPokalen i Taastrup for andet år i træk! I kraftig vind og med regnbyger ind imellem, var det svære betingelser for en høj scorer. Jeg vandt kvalifikationen med 690 point hvorefter jeg var direkte i semifinalen imod Darum, som jeg vandt med 148-142 point. I kampen om guld var jeg oppe imod Damsbo, den match vandt med resultatet 145-141 point og guldmedaljen var hjemme.

Se kvalifikations resultatet.   Se finale resultatet    Pressen skrev.

GULD og SØLV medalje ved World Cup i Tyrkiet.

Efter en kvalifikation hvor jeg blev nr. 12 med 699 point, var jeg klar til de individuelle finaler. Min placering betød at jeg kom ind i 1/24 dels finalerne. Matchen var imod Thomas VAN EIL fra Holland. Jeg vandt med 142-138. I 1/16 dels finalen var jeg oppe imod Demir ELMAAGACLI fra Tyrkiet. Igen skød jeg 142 point med tabte da Demir skød 144 point. ØV!

Se kvalifikations resultaterne.

Se individuelle finaler.

Se hold finaler.

Se mix-hold finaler.


Pressen skrev.

Se indslag i TVØst sporten den 31. maj. Klip HER og spol frem til 12:55.

Lørdag den 30. maj 2015 blev højdepunktet ved World Cup  i Tyrkiet. Først skød jeg sammen med Damsbo og Patrick om guld for hold. Denne gang, ligesom flere gange før, imod USA. Vi lagde godt ud men USA indhentede os og vi måtte "nøjes" med sølvmedaljerne efter resultatet 232-231 point.

Derefter skød jeg igen om guld i mix hold sammen med Tanja. Vi lagde os også foran fra start imod Syd Afrika, men de indhentede os ikke, så det var os der kunne juble over guldmedaljerne, efter resultatet 152-151 point. Fedt at komme øverst på præmieskamlen og nu er Danmark nr. et i kampen om at deltage i World Cup finalen i Mexico!

Til venstre: Se mix-hold finalen fra 27:00.


Til højre: Se hold finalen fra 1:23:00

Verdensmester 3. gang i træk!!

Kvalifikationsskydningen gik rigtig godt. Jeg skød 704 point og blev nr. 1, så grundlaget var lagt til et godt resultat. Tanja blev nr. 2 hos damerne, så det hende jeg danner mix-hold med.

De første finaler der blev skudt var mix-hold finaler. Når både Tanja og jeg skyder godt er vi svære at slå. Vi sad over i 1/8 dels finalen, men vandt så både kvart- og semifinalen. I guldfinalen mødte vi Columbia. Det blev en tæt match, som vi desværre tabte med ét point, men SØLV medaljen var hjemme.

Fra Mandag den 8. til søndag den 14. juni 2015 var jeg til verdens-mesterskabet for ungdom i Yankton, USA. Jeg havde en drøm om at vinde mit 3. VM i træk og mit 5. mesterskab i træk her ved mit sidste ungdomsstævne inden jeg bliver seniorskytte. Jeg var yderligere sikker på en plads på mix-holdet, da jeg var eneste herre skytte. Spørgsmålet var kun om det var Tanja eller Sarah jeg skulle skyde med.

Guldfinalen var imod David Houser fra USA, så jeg var spændt på hvad hans hjemmebane fordel ville betyde? Der var meget jubel fra de amerikanske tilskurerne, men de blev mere og mere stille efterhånden som jeg udbyggede min førring, for da de 15 pile var skudt var det mig der kunne række armene i vejret som vinder med 147-143 point. Det er svært at beskrive hvor glad og stolt jeg er for netop denne GULD medalje. At jeg kunne vinde mit 5. internationale junior mesterskab i træk, er ikke set i World Archery før!

Det blev også til nogle spændende individuelle matcher, hvor jeg startede i 1/16 dels finalen. Efter tre sejre stod jeg i semifinalen, som blev mest spændende, for den blev afgjort i shoot off. Jeg havde nerverne i orden, skød en 10ér imod hans 8ér. Guldfinalen var hjemme.

Se kvalifikations resultaterne.

Se individuel finale resultaterne.

Se mix-hold finale resultaterne.


Se holdlederens rejsebrev.


Pressen skrev.

Se Mix-hold finalen,

individuelle finale,

indslag på TVØst, på siden "TV-You Tube"

Søndag den 21. juni 2015. Sjællandsmesterskaberne for senior endte ikke helt som jeg havde regnet med, Kvalifikationen var ok. Blev nr. et med 701 point, men i 1/4 finalen skød jeg en pil i den forkerte skive og tabte så med ét point. Øv, men sket er sket.

Lør- og søndag den 27.-28. juli 2015 var jeg tilbage på usikker grund. Jeg var i Müllenborn, Tyskland for at skyde 2. afdeling af Pro Archery Series. Denne form for felt skydning foregår i et meget bakket område, så det er op og ned skydning og når nogle af verdens bedste til denne form for bueskydning deltager, får jeg kamp til stregen. Stævnet var utroligt lærerrigt, så selv om jeg på førstedagen var langt nede i rækken, fik jeg mere styr på teknikken på anden dagen. Efter to gode dage i skoven blev jeg samlet nr. 13, hvilket jeg godt tilfreds med. Nu vil jeg være mere klar til 3. runde i september.

Se resultatlisten.    Pressen skrev.

PORTRÆT. Læs et portræt om mig som "Bueskydning Danmark" har bragt på deres hjemmeside, omkring min bueskydning.


Læs portrættet HER.


"Danske Spil" har lavet en portræt video om mig ifb med VM i Danmark.


Se videoen HER.

Tirsdag den 7. juli til lørdag den 11. juli 2015 var jeg til det andet Grand Prix i år, denne gang i Rumænien. Som verdensmester blev jeg betragtet som en af de største farvoritter. Det er altid svært at skulle leve op til andres forventninger, men jeg holdt hovedet koldt og lavede nogle rigtigt gode resultater.


I compound klassen havde vi både hold og mix-hold. Sarah Sönnichsen og jeg gik hele vejen og vandt guld i mix-hold og det samme gjorde holdet, hvor jeg skød sammen med Andreas Darum og Thor Guldmann. Det er længe siden jeg har vundet to guld og en sølvmedalje ved et internationalt stævne, så fedt at det lykkes.

Stævnet var også en god træning til det kommende VM i København, så nu har jeg 14 dage til at pudse formen, så jeg kan blive 100% klar.

Se kvalifikations resultaterne

Se individuelle finaler

Se mix-hold finalerne

Se hold finalerne


Pressen skrev

Min indledende skydning var rigtigt god jeg, blev nr. 1 med 709 point. Derefter skød jeg nogle høje point i de efterfølgende finaler lige indtil guldfinalen. Her kunne jeg ikke få nok pile ind i 10éren, så jeg tabte og kunne rejse hjem med sølv.

Se finalerne på You Tube.


Min individuelle finale fra 19:15

Mix-hold finalen fra 35:00

Hold finalen fra 1:49:00

og derefter medaljeoverrækkelse.

Noget at leve op til!

I Folketidendes sports-tipskupon (nr. 16), mener 51% af tipperne, der har udfyldt en kupon før nytår, at jeg bliver blandt de 4 bedst ved senior VM.

Tak for tilliden, men i dette felt af verdens absolut bedste compound skytter, ville en helgardering nok være det klogeste ;-)

Torsdag den 23. juli 2015 var jeg en tur forbi "Go´morgen Danmark" i Tivoli. TV2 ville hører om min sport, det kommende senior VM og se mig skyde. Jeg syntes jeg klarede det godt, selv om det godt kan gøre mig nervøs med direkte TV, uden mulighed for at tage noget om. Jeg havde en god og afslappende snak med Mikkel Beha Erichsen og indslaget kan naturligvis ses på TV2 Play.

VERDENSMESTER 2015!

Guld individuelt og bronze for hold.

Fra torsdag den 23. juli til søndag den 2. aug. 2015. Lad mig sige det med det samme: Det blev den største oplevelse jeg til dato har været ude for! For anden gang på få måneder blev jeg verdensmester. Først som junior og nu som senior. Det var en drøm der gik i opfyldelse noget før forventning. Jeg tog til VM med en forhåbning om at vinde en medalje for hold og komme i kvartfinalen individuelt. Begge dele blev opfyldt.

Det hele startede som altid med en kvalifikations runde. Jeg lagde godt ud, men faldt så lidt tilbage i anden runde, hvilket betød at jeg skød 686 point og endte på en 13. plads. Ikke mange point, men under de vejrforhold var det godkendt. Ikke én skytte skød over 700!

De første finaler var holdfinaler. Vi var kun seedet nr. 6, men hvad gør det hvis bare vi kunne vinde alle matcherne. Sådan gik det ikke helt. Vi nåede frem til semifinalen imod Canada, som vi desværre tabte. Det betød at vi mødte Italien i matchen om bronzemedaljene.

Vi havde styr på vores skydning og vandt med 233-231 point.

Min 13. plads indledende betød at jeg skulle skyde finaler fra 1/48 dels finalerne. Jeg blev henvist til opvisnings/TV-banen, hvilket betyder at alle mine matcher kan ses på You Tube. Det er jo nok ingen overraskelse at jeg vandt alle mine matcher, men den jeg vil huske mest fra de indledende finaler, er 1/8 dels finalen imod den forsvarende verdensmester Micke Schlosser fra Holland. Vi fulgtes ad hele vejen, så vi måtte ud i shoot off. Her skød Mike en 9ér og derefter skød jeg en 10ér.

Se kvalifikations resultater

Se individuel finale resultater

Se hold finale resultater

Finalen er et helt kapitel for sig selv. Over 1000 tilskurer og så på hjemmebane, ubeskriveligt. Guld matchen imod inderen Rajat Chauhan, startede lige men stille og roligt trak jeg fra, så jeg tilsidst kunne række hænderne i vejret som ny verdensmester, som sagt ubeskriveligt! Hele Danmark kunne følge med på TV2 også de efterfølgene mange interview.

Det var vildt. Mange ville have en kommentar og et billede.

Se alle mine matcher og indslag på TV Øst HER.

Min guldmedalje var en så stor begivenhed at det kom i alle landets aviser, ja endda på forsiden af Ekstra Bladet!

Så her er kun hvad Folketidende skrev inden mesterskabet.

Og her under og efter.

Mandag den 3. aug. 2015 var jeg på Torvet i Nykøbing F. og blev hyldet foran flere tusinde jublende mennesker. Borgmester John Brædder havde, sammen med Radio Sydhavsøerne, arrangeret dette i festugen og det gav et sus i mig da jeg trådte frem på scenen for at blive hyldet. Fed oplevelse!

Håndboldspilleren Kristina "Mulle" Kristiansen, der også er sponsoreret af PriceRunner, kom forbi med en gave fra NFH, ligesom der også var gaver fra Guldborgsund Kommune og PriceRunner.


Pressen skrev.

TV Øst sendte direkte fra Torvet.

Win&Win Flash interview på You Tube, om mine finaler og om forberedelser til guldfinalen.


Jeg syntes faktisk at det er en rigtigt god video på 2:17 min.

Søndag den 9. aug. 2015 vandt jeg Danage Cup i Middelfart, for 3. gang i træt. En rigtig god vane! Indledende blev jeg 2ér efter Damsbo, men vandt så de næste fem finaler og guldet.


Se alle resultater.

Pressen skrev.

To gange GULD medaljer!

Lørdag den 15. aug. 2015 stod jeg i Polen med to guldmedaljer om halsen. Sammen med Sarah Sönnichsen vandt vi i mix-hold og sammen med Damsbo og Patrick blev det også til guld i hold!

Ved dette års 3. World Cup gik det meste efter planen, for det eneste der gik galt, var min individuelle placering.


Efter en rigtig god kvalifikation hvor jeg skød 707 point og blev nr. 2, kun ét point efter førstepladsen, var jeg direkte i 1/16 dels finalen. Den vandt jeg men tabte så 1/8 dels finalen og blev noteret som nr. 9. Det betyder at World Cup finalen er meget langt væk for mig individuelt, men i mix er der stadig en rigtig mulighed for at blive nr. et. Vi må se hvad stævnet i Colombia ender med.

I hold og mix ligger vi nu nr. 1 på verdensranglisten og individuelt ligger jeg nr. 9, som er det bedste jeg nogensinde har været.

Se kvalifikations resultatet

Se individuelle finaler

Se mix-hold finaler

Se hold finaler


Pressen skrev.


Se de to guldfinaler på YouTube

Artikel i Folketidende om afslutningen på min ude sæson 2015.

Se kvalifikations resultatet.

Se finale resultatet.


Pressen skrev.

Lør- og søndag den 29.-30. aug. 2015 var jeg til danmarksmesterskabet for senior i Gladsaxe. Som ny verdensmester var der store forventninger til mig, nok noget jeg må leve med i lang tid endnu, og det gik da også ok i kvalifikationen hvor jeg blev nr. 2 efter Damsbo. I finalerne gik det da også planen, for med rigtig god skydning vandt jeg den ene finale efter den anden. I guldfinalen var det igen imod Damsbo, hvor jeg startede helt perfekt, men fik lavet en teknisk fejl så vi måtte ud i shoot off efter stillingen 145-145. Vi skød begge en 10ér  men Damsbo var en smule tættere på end mig.

Øv, men sølvmedaljen var hjemme.

Professionel bueskytte.

-den overskrift har været uvirkelig for mig tidligere, men nu skal det være!

Jeg har besluttet mig for at sætte min uddannelse på standby og forsøge mig som professionel bueskytte.

Med hjælp fra sponsorer håber jeg, at kan få indtægter og udgifter til at hænge sammen, så det et bliver en spændende tid jeg går i møde, der starter med to måneders bueskydning i Sydamerika.

Pressen skrev.

Tirsdag den 8.-13. sept. 2015 var jeg til mit første stævne i Sydamerika, nærmere bestemt Medellin i Colombia. Spændende verdensdel hvor sidste afdeling af World Cuppen blev skudt.

Min indledende skydning startede rigtig godt men sluttede på det jævne. Jeg kom på en delt 14. plads med 697 point.

I finalerne startede jeg i 1/16 delsfinalen som jeg vandt og, ligesom ved VM, var det Mike Schloesser der ventede i 1/8 dels finalen. Igen blev det en meget spændende og jævnbyrdig match. Vi endte lige 147-147 og skulle ud i shoot off, men en pil var ikke nok. På første pil var vi lige, men på anden var der ingen tvivl. Jeg skød X og Mike en 9er. Jeg vandt kvartfinalen, tabte desværre semifinalen, så jeg skulle skyde om bronze imod Rio Wilde. Rio var godt skydende og da jeg ikke var helt på toppen endte jeg på en 4. plads efter 149-146 point.

Jeg skød ikke mix-hold fordi Damsbo var bedre end mig i kvalen. Damsbo og Erika tabte deres første match og da Colompia gjorde det samme, endte det med at Danmarks mix hold kvalifiserede sig til World Cup finalen i Mexico sidst i oktober!

Se kvalifikations resultater.


Se finale resultater.


Pressen skrev.


Se bronzematchen imod Rio Wilde HER fra 1:19:30

Nr. 3 på verdensranglisten!


Efter en forrygende 2015 sæson er jeg nu 3ér i verden.

Guldborgsunds idrætspris.

Fredag den 2. okt. 2015 var der igen uddeling af idrætspriser og hædring af mestre for 2015.

Denne gang var det ikke i Byrådssalen men på Nykøbing F. Teater.

Flot sat op men desværre uden at jeg kunne være tilstede, da jeg stadig var i Mexico City, for at kunne træne.


Jeg havde sendt mine forældre, for jeg skulle hædres for hele syv mesterskaber

og oven i det skulle jeg også modtage prisen for "Årets Idrætspræstation"

Denne pris har jeg modtaget flere gange før, men det er noget jeg ikke bliver træt af! Med prisen fulgte en check på 5.000,- kr.


Pressen skrev.

Ritzaus Bureau udsente en pressemeddelse om min nye tilværelse som professionel bueskytte.

Her er Folketidendes artikel.

Pressen skrev.


Se mix-finalen HER fra 2:04:30

Lørdag den 24. okt. 2015 deltog jeg for første gang i World Cup finalen. Sammen med Sarah, Erika og Tanja havde jeg skudt det danske mix-hold helt til tops i den samlede stilling, så derfor skulle Danmark skyde imod værtsnationen Mexico.

I Mexico City var det med Erika som makker. Tingene flaskede sig for os og vi førte fra start til slut, så resultatet blev 151-144 point og endnu en guldmedalje til samlingen.

Tirs- og onsdag den 3.-4. nov. 2015 var jeg på PSE fabrikken i Tucson, USA.

Godt at møde de personer som sponsorerer mig og som jeg samarbejder med omkring mine buer og godt at skyde deres nye 2016 modeller ind, med eksperthjælp fra dem der har designet buerne!

Det er nogle fantastiske buer PSE er kommet med og folkene bag PSE er rigtig flinke og hjælpsomme. Jeg havde et rigtig godt besøg på fabrikken.

Se en kort video om PSE fabrikken (2007):

Fre- og lørdag den 6.-7. nov. 2015. Mit første inde stævne i denne sæson var i Aguascalientes, en times flyvetur fra Mexico City. Med min nye Xpression bue fra PSE gik det forrygende!

I fredagens kvalifikation skød jeg 594 point! Det blev til en 2. plads efter amerikaneren Steve Anderson. Samme amerikaner mødte jeg senere i guldfinalen, men inden da havde jeg i de tre første finaler skudt 3x 150 point, det har jeg aldrig gjort før. Fantastisk at skyde fuld hus tre gange i træk. Desværre kunne jeg ikke diske op med endnu en 150, men det kunne Steve, så jeg måtte nøjes med sølv da matchen endte med 147-150 point.

Se kvalifikation resultatet.          Pressen skrev.

Den 14., 15. og 18. nov. 2015 deltog jeg i tre små stævner. Først i Sverige så i Tyskland og til sidst i Taastrup. Det var rart at komme igang med indendørsstævnerne, så jeg kunne skyde stævner med min nyeste bue Xpression fra PSE.

Min point scorer til de tre stævner var ikke specielt høje, for den højeste scorer skød jeg var i Taastrup hvor jeg skød 590 point, men det var heller ikke mit focus, men der imod at få testet udstyr, så jeg kan blive klar til de store stævner. Vi oplever næsten altid på starten af en ny sæson at ligger under niveau, men så bliver der bygget på.

I Tyskland var der flere danske skytter og var hyggeligt, men desværre skød vi på halmmåtter hvilket ikke er så sjovt. Efter hver runde skulle pilene renses for halm.

Første gang jeg vinder en indendørs World Cup!

Lør- og søndag den 21.-22. nov. 2015 var jeg tilbage i Marrakech, Marokko for at skyde første afdeling af indendørs World Cup turneringen 2015/2016.


I kvalifikationen blev jeg  nr. 2 med 596 point hvilket er mere end godkendt!

I søndagens finaler gik det rigtigt godt. Jeg havde samme følelse som ved VM i Danmark, det kørte bare og mine skud blev bedre og bedre som dagen gik. Det betød at jeg kom i guldfinalen hvor jeg var oppe imod verdensklasse skytten Peter Elzinga fra Holland. Igen kørte det for mig og jeg trak stille og roligt fra Elzinga, så slutresultatet blev 148-144 point og min første guldmedalje ved et World Cup stævne var hjemme, fedt!

Se GULDfinalen på You Tube:

Se kvalifikations resultatet.

Se finale rsultatet.

Se resultatet i den samlede World Cup turnering.


Pressen skrev.

Lør- og søndag den 28.-29. nov. 2015 var jeg til King of Archery i Holland. Det er et stævne som i Las Vegas hvor der skal skydes 90 pile plus super finale. Jeg havde en god lørdag med 600 point på 60 pile. Søndag lige så god på 30 pile med 300 point. Ni skytter stod tilbage i superfinalen hvor kun 5 af os havde skudt 900! Det blev meget tæt, men da der var tre tilbage var jeg en af dem. En mere røg og der var Elzinga og jeg tilbage. Jeg skød 28 , men han skød 29 og jeg blev nr. 2. Fedt stævne....

Se alle resultaterne.       Pressen skrev.       Se finalerne HER.

Ons- og torsdag den 9.-10. dec. 2015 var jeg for første gang i Thailand. Anden afdeling af inde World Cup blev skud i Bangkok og som altid startede vi med en kvalifikation hvor jeg startede godt men sluttede skidt af. Kun 586 point og en 8. plads blev det til. 1/16 dels finalen vandt jeg med 149-142 point. Var også foran i 1/8 dels finalen men endte desværre med at tabe med 147-148 point og blev derfor noteret som nr. 9.

Pressen skrev.

Se kvalifikations resultatet.

Se finale resultatet.

Pressen skrev.

Skal jeg modtage prisen for "Athlete of the Year 2015"? Du kan nu stemme på hvem du mener fortjener denne store hæder.

Klik på logoet og stem!

GULD ved Berlin Open

Jeg skød rigtigt godt og endte på 595 point der gav en delt 2. plads, ét point efter Damsbo på 1. pladsen. Herefter gik det slag i slag i finalerne. Jeg må sige at det kørte. Lagde ud med 150 og i de efterfølgende finaler blev det 149, 149, 148 og stod så i guldfinalen hvor Thomas Van Eil fra Holland ventede. Mit høje niveau fortsatte og jeg vandt med 149-141 point, så Guldmedaljen og en check på 1500,- € var hjemme.

Lør.- og søndag den 12.-13. dec. 2015 skød jeg årets sidste stævne, Berlin Open. Rigtigt godt stævne med 500 skytter hvor der er en god blanding af elite og bredde.

Efter jeg var ankommet fra Bangkok fredag morgen tog jeg direkte til Berlin og skød kvalifikationen lørdag eftermiddag.

En ½ times video fra Berlin Open...

Se kvalifikations resultatet.


Se finale resultatet.


Pressen skrev.