2014

Folketidende havde to artikler i slutningen af 2104 hvor jeg var omtalt. En artikel om mine planer for 2015 og en tipskupon for sportsåret 2015, hvor jeg var med i et af de 13 spørgsmål.

 


Fre- lør- og søndag den 12.-14. dec. 2014 skød jeg årets sidste stævne, Berlin Open 2014. Med 150 herrer compoundskytter i min klasse skulle jeg skyde det bedste jeg har lært, for det er kun de bedste 32 skytter der videre efter kvalifikationen. Jeg skød efterårets bedste resultat, og med 593 point blev jeg nr. 4! I finalerne vandt jeg 1/16 dels finalen med 147-144 point, men tabte så 1/8 dels finalen med 147-148 point. Øv, men når nogle af verdens bedste skytter står tilbage kan alt ske og jeg er godt tilfreds med at slutte året med god skydning og høje point.

Se alle kvalifikations resultaterne.    Se finale resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 6. dec. 2014 gik turen til Sydsverige, hvor jeg skød "Skurup MoterCenter Open" Jeg skød mit niveau i kvalifikationen, 591 point, og kan nu mærke at det går bedre og bedre med min nye skyde teknik. Jeg var seedet 2ér efter kvalen, men tabte desværre min kvartfinale på shoot off, efter vi stod lige 145-145.

Se alle resultaterne.

Torsdag den 4. dec. 2014 var jeg på Guldborgsund Rådhus for at modtage hæder for mine mesterskabsmedaljer det sidste halve år, men blev noget overrasket over at jeg igen i år også skulle modtage prisen for

"Årets idrætspræstation 2014" Jeg har vundet prisen før, men med medaljerne fra inde VM og ungdoms EM var jeg indstillet til og fik prisen, som blev overrakt af udvalgsformand Martin Lose.

Pressen skrev.

Lørdag/søndag den 29./30. nov. 2014 skød jeg Kings of Archery i Holland. Et stævne som afvikles som i Las Vegas, hvor det gælder om at skyde recurve 10ér. Af de 90 pile skød jeg én 10ér, hvilket betød at jeg var med i finalen blandt de 10 bedste. I finaleskydningen ryger man ud efterhånden, som man ikke rammer 10éren. Desværre røg jeg ud i første runde, men et ok resultat i en konkurrence med nogle af verdens bedste.

Se alle resultaterne.          Pressen skrev.

Søndag den 23. nov. 2014 var jeg en tur i Nord Tyskland af to årsager. Det kunne være spændende og opleve et helt alm. tysk stævne, hvilket var ok. Meget afslappende og lige til. Dernæst skulle jeg bruge et stævne til at eksperimenterer med mine buer og releaser. Resultat blev beskedende 580 point og en første plads, men vigtigst af alt fik jeg skudt med begge mine indendørs buer.

Pressen skrev.

Lørdag den 15. nov. 2014 gik turen til Sverige. Nærmere bestemt til Borås Indoor Open. Det var et internationalt stævne med pengepræmier. Skydningen i kvalifikationen drillede lidt, så jeg skød kun 586 point, men blev dog nr. 2. I finaleskydningen vandt jeg først 1/8 dels finalen med 6-2, derefter kvartfinalen 6-0 og samme resultat i semifinalen 6-0. Så var jeg klar til matchen om guld imod Magnus Carlsson fra Sverige. Det blev en spændende match, men ved stillingen 4-4 vandt jeg næste sæt og matchen med 6-4. Guldmedalje og 3.700,- svendske kr. var hjemme!

Pressen skrev.

Lør.-søndag den 8.-9. nov. 2014. Første store internationale stævne i indesæsonen 2014/15 og mit første stævne i Afrika, World Cup 1 i Marokko. Nogle af verdens bedste compound skytter deltog og mit kvalifikationsresultat blev lige i underkanten, 587 point og en 7. plads. Herefter vandt jeg 1/16 og ikke mindst 1/8 dels finalen, hvor jeg skød 150 point (max 150). I kvartfinalen stod jeg overfor Mike Schloesser, der er udendørs senior verdensmester, og her

skød jeg desværre ikke op til mit bedste og tabte 148-145. Resultatet betød at jeg samlet blev nr. 7, hvilket jeg er godt tilfreds med, for det var kun de små marginaler der gik imod mig, så måske er de med mig næste gang.

Se kvalifikations resultatet.      Se finale resultatet.Verdensrekord!

Pressen skrev.

Søndag den 26. okt. 2014 ny verdensrekord for senior ved Buernes By: 150 point i guldfinalen (max 150)!

Ved årets første inde stævne, var jeg spændt på hvor langt jeg var kommet med min indendørstræning. I kvalifikationen skød jeg 586 point, lidt under niveau. I finalerne gik det bedre og ikke mindst i guldfinalen hvor jeg skød fuldt hus, 150 point, så noget tyder på at jeg er på rette vej.

Pressen skrev.

Se kvalifikations resultatet.      Se finale resultatet.

Lørdag den 27. sept. 2014 var jeg med til Danmarks-mesterskaberne i 3D skydning. Det er meget længe siden jeg sidst har skudt et 3D stævne, så jeg tilmeldte mig i senior klassen for at kunne skyde i samme klasse som en del herre senior 3D landsholdsskytter. Efter de 30 mål kom dagens store positive overraskelse: Efter to landsholdsskytter blev jeg nr. 3 og bronzemedaljen var hjemme! Jeg havde en rigtig god tur i skoven omkring Fredericia, så måske skulle jeg skyde lidt mere 3D?

Se alle resultaterne.        Pressen skrev.

Ny sponsor!

Jeg har lavet en aftale med SF Archery hvor jeg bruger deres buekuffert til mine rejser rundt om i verden. Tak til SF Archery.

Lør.- og søndag den 30.-31. aug. 2014 deltog jeg i Danmarks-mesterskaberne for senior i Aalborg. Sidste år vandt jeg DM og ville naturligvis prøve at genvinde titlen. Det startede godt i kvalifikationen hvor jeg kom på en delt 1. plads, sammen med Patrick. Vi skød begge 706 point og gik direkte i 1/8 dels finalen. Jeg vandt både den finale og den efterfølgende kvartfinale. I semifinalen mødte jeg Martin Damsbo og vi skiftede til at fører indtil de sidste 3 pile hvor vi stod lige. Martin vandt med et point på de 3 pile og jeg skulle derfor skyde om bronze imod Patrick. Den match førte jeg fra start til slut og vandt en sikker bronze medalje.

Se kvalifikations resultaterne.     Se finale resultatet.

Pressen skrev.        Indslag på TV2-Øst (10:30 min. inde)

Lør.- og søndag den 23.-24. aug. 2014 var jeg til mit første internationale felt stævne. Stedet var Fort van Lier i Belgien og stævnet var anden afdeling af Pro Archery Series. Det var en meget svær rute med mange op og ned skyd, men når først jeg havde beregnet afstand og procent stigning, var det med at få sigtet indstillet. Det lykkes godt for mig og længe lå jeg til at skulle blive nr. 5, men på sidste mål kiksede det og jeg lavede en misser. Det betød at jeg røg ned i rækken og blev samlet nr. 11. Stævnet var en god oplevelse og noget jeg kraftigt overvejer at prøve kræfter med igen, hvis økonomien tillader det (jeg skal betale alt selv).

Se resultatlisten.

Alt fra stævnet kan ses HER.    Foto HER.     Pressen skrev.

Onsdag den 14. aug. 2014 afholdte min klub Nykøbing F. Bueskyttelaug et aften stævne. God ide, så vi kan få holdt nogle flere stævner i Danmark. Ved stævnet havde vi optimale forhold, hvilket også smittede af på mit resultat: Ny Danmarksrekord716 point, ja faktisk havde det været ny verdensrekord hvis stævnet var blevet anmeldt til WA.

Se resultaterne.

Pressen skrev.

World Cup Polen

Individuelt opnåede jeg et ok resultat. Samlet blev jeg nr. 9 og inden stævnet havde det også været fint, men når jeg i 1/8 dels finalen fører med to point og skyder tre 9er i sidste runde, med tre pile kun lige udenfor 10er ringen, er det ærgerligt at tabe med ét point, til en russer der senere vandt bronze.

Lørdag den 9. aug. 2014 gik Dannebro til tops i Polen. Sammen med Martin Damsbo og Patrick Laursen skød jeg guldfinale ved World Cup i Polen. Efter vi havde vundet over Rusland og Italien mødte vi Mexico om guldmedaljer. Vi skød op til vores bedste og var suveræne, for sejren blev på 233-221. Fedt igen at få vist at vi har et af verdens bedste compound hold.

Onsdag den 6. aug. 2014 skød jeg 705 point, hvilket rakte til en 3. plads i kvalifikationen ved World Cup 4 i Polen, det betød at jeg gik direkte i 1/16 dels finalen.

Pressen skrev.

Se kvalifikations resultat. Se individuelle finale resultat.

Se hold finale resultat.

Søndag den 3. aug. 2014 deltog jeg i Danage Cup i Middelfart. Et lidt anderledes stævne idet at også vi compoundskytter skyder på 70m, men så også på en noget større skive, også finaleskydningen er anderledes, for her skyder vi sæt-point. Kvalifikationsskydningen gik rigtig godt. Jeg blev nr. et med 708 point, hvorefter der var finaleskydning om førstepræmien på 2500,-kr. I 1/8 delsfinalen vandt jeg 6-0 over en tysker. Kvartfinalen vandt jeg 6-4 over Darum, samme gode resultat i semifinalen over Patrick. I guldfinalen ventede Damsbo. Vi fik en god match og denne gang med mig som vinder, med cifrene 7-3. Fedt at vinde Danage Cup for andet år i træk!

Se alle resultater. Pressen skrev.

World Archerys verdensrangliste pr. 31.7.2014: Det går den rigtige vej for mig, så nu er jeg nr. 19! 

Se compound herre listen HER.

Senior EM 2014.

Pressen skrev inden stævnet.

Pressen skrev.

For holdet gik det desværre ikke bedre. Sammen med Martin Damsbo og Patrick Laursen var vi seedet 2ér og mødte derfor Tyrkiet i kvartfinalen, som vi tabte med 233-231, ØV!

Jeg må bare op på hesten og træne videre, for det næste stævne er allerede den 4. august.

Se kvalifikations resultaterne.    Se individuelle finaler.

Se hold finalerne.                     

21.-26. juli 2014 deltog jeg for første gang ved udendørs senior EM, som blev skudt i Armenien.

Med mine gode resultater i år havde jeg naturligvis store forventninger til mesterskabet. Det gik bare ikke helt, som hvad jeg havde håbet på. I kvalifikationen blev jeg nr. 12 med 698 point, hvilket er ok. Herefter vandt jeg 1/24 dels finalen og var  klar til 1/16 dels finalen, som jeg tabte! Derfor får jeg en ålacering som nr. 17.

Det blev til sølv lørdag og sølv søndag, begge dage efter Martin Damsbo, samt en masse god skydning imod nogle af nordens bedste senior skytter. Mere vigtigt var det, at stævnet var rigtig god optakt til det kommende EM og med tre runder på hver især 696, 703 og 707 point, føler jeg mig klar til at kæmpe om metal i Armenien.

Se resultater lørdag.

Se kvalifikations resultater søndag. Se finale resultater søndag.

Pressen skrev.

Weekenden 12.-13. juli skød jeg Gothenborg Open 2014 stævnet i Göteborg, Sverige. Lørdag 2x 72 pile og søndag 1x 72 pile samt finaler.

Netop udtaget til Senior EM i Armenien fra den 21. til 26. juli 2014, samt World Cup i Polen til august!

Se interview lavet ved WC i Tyrkiet omhandlende mine fire EM/VM mesterskaber på stribe. Se det HER.

Lørdag den 21. juni 2014 var jeg til Sjællandsmesterskabet i Præstø. Jeg stillede op i senior rækken i håb om der var en del skytter i klassen, men nej. Kun fire skytter i klassen, så der var lagt op til en finale mellem Martin Damsbo og mig. I den indledende kvalifikationsskydning blev jeg nr. et med 695 point og Martin og jeg skulle dele sølv og guldmedaljerne. Martin skød bedst og vandt, så denne gang blev det til sølv for mig.

Se kvalifikations resultater.          Pressen skrev.

 Nr. 6 ved World Cup!

Min 6. plads ved World Cup i Antalya har givet mig mange point på verdensranglisten så jeg nu er nr. 28.

 

I World Cup sammenhæng har jeg fået 12 point hvilket placerer mig på en 15. plads i kampen op at komme til World Cup finalen i Schweiz. Der er kun en World Cup tilbage, så det betyder at jeg sikker skal skyde mig i semifinalen der, hvis jeg skal have mulighed for en finaleplads, men eller er der en ny chance i 2015!

Torsdag den 12. juni 2014 opnåede jeg et top resultat ved World Cup i Antalya, Tyrkiet.

Jeg startede onsdag med en noget utilfredsstillende kvalifikationsskydning, hvor jeg kun blev nr. 35 med 690 point. Ikke meget fungerede for mig i den kraftige vind og den høje luft temperatur, så efter skydningen måtte jeg en tur på træningsbanen for at få rettet på mit udstyr. Det hjalp!

Torsdag startede jeg i 1/48 dels finalen, som jeg vandt, lige som jeg også vandt 1/24 dels finalen. I 1/16 dels finalen ventede verdensranglistens nr. 2, Rio Wilde fra USA. Indtil da havde jeg tabt til Rio to gange indendørs, men denne gang var det mig der kunne række buen i vejret som vinder. 1/8 dels finalen vandt jeg, men tabte så til Pagni fra Italien i kvartfinalen. I det samlede resultat blev jeg nr. 6 som er mit bedste senior resultat udendørs.

Fredag den 13. juni 2014 skød jeg hold finaler med mine holdkammerater Damsbo og Patrick. Øv for en 1/8 dels finale, for vi tabte til Mexico med 230-228 og blev samlet nr. 9.

Pressen skrev.     Læs holdlederens rejsebreve.

Se kvalifikations resultatet. Se individuelle finale resultater.

Se hold finale resultater.

Lørdag den 31. maj 2014 lykkes det endelig for mig at vinde Maj-Pokalen for senior i Taastrup. Indledende blev jeg nr. et med et resultat på 710 point, 7 point foran Damsbo. Herefter vandt jeg finalerne og endte i guldfinalen, jeg mødte Patrick. Guldfinalen vandt jeg147-145. Fedt at være så klar her inden næste stævne, WC3 i Tyrkiet.

Se kvalifikations resultaterne.     Se finale resultaterne.

Pressen skrev.

Ungdoms EM i Slovenien blev en kæmpe succes for mig. Dette EM er mit fjerde mesterskab på fire år og jeg kunne rejse hjem som mester for fjerde år i træk:

1. Guld ved VM 2011, 2. Guld ved EM 2012,

3. Guld ved VM 2013, 4. Guld ved EM 2014!

Jeg er helt fantastisk stolt.

To guldmedaljer ved junior EM.

Lørdag 24. maj 2014: Guldfinale imod Varga Akos fra Serbien. Som regerende verdensmester var jeg favorit imod Varga der kom fra en 14. plads i kvalifikationen. Der var ingen slinger i valsen og jeg førte fra første til sidste pil, så efter de 15 pile kunne jeg juble sammen med min træner Kasper H. Larsen, jeg vandt med 146-140 og blev ny Europamester for junior.

Inden individuelle finaler var der også en mix-hold guldfinale der skulle skydes, for Tanja Jensen fra Taastrup og jeg havde skudt os i guldfinalen. Vi levede op til vores seedning som nr 1, og gik hele vejen og GULD medaljen var hjemme. Tak til en god holdkammerat for flot skydning.

Se kvalifikations resultater. Se individuelle finale resultater.

Se mix-hold finale resultater.

Læs Folketidendes optakt til stævnet.

Pressen skrev under/efter.

Læs holdlederens rejsebrev.

EM startede med en kvalifikationsrunde, som blev skudt i en del blæst, så havde alle problemer med at skyde op til vores normale pointniveau. Jeg vandt kvalifikationen med 694 point 11 mere end nr. 2. Herefter gik det fra finale til finale indtil jeg kunne hæve armene og havde vundet semifinalen og dermed var klar til guldmatchen.

15. maj 2014:Netop udtaget til World Cup 3 i Tyrkiet, sammen med Patrick Laursen og Martin Damsbo!

Opdatering: Nu nr. 59 på verdensranglisten, jo det går fremad! (tidligere nr. 73)

World Cup 1 i Kina:

Onsdag den 23. april 2014 var jeg klar i Kina, denne gang i Shanghai ved World Cup 1, til at skyde kvalifikationen. Sikken en dag! I mellem verdens bedste bueskytter stod jeg og skød den ene 10ér efter den anden. Med min nyeste bue fra PSE, en Supra Max, blev mit slutresultat 713 point, hvilket er ny junior verdensrekord, dansk senior rekord og samtidig dagens højeste scorer. Nr. 1 i kvalifikationen, havde jeg drømt om, men bestemt ikke regnet med.

Torsdag den 24. april 2014 skulle jeg prøve at følge op på min gode skydning fra dagen før. Efter min topplacering gik jeg direkte i 1/16 dels finalen, hvor jeg mødte en skytte fra Tyrkiet. Desværre blev det kun til 5x 29 point, hvilket kun var nok til at få en ekstra chance i shoot off. En pil nærmest midten, som jeg surt nok tabte og blev noteret for en samlet 17. plads.

Jeg tager retur til Danmark med en rigtig god fornemmelse for den kommende udendørs sæson, for når jeg efter en måneds træning i det danske vejr, kan skyde så godt, ja hvad kan det så ikke blive til?

Junior verdensrekord.

Se kvalifikations resultatet.      Se finale resultatet.

Pressen skrev.

TV2-Øst den 24. april kl. 19.30 (spol frem til 12:50)

Søndag den 13. april 2014 blev jeg hædret med "Bueskydning Danmark og Danage of Scandinavia´s Ungdomspokal 2013"

Ved Forbundsmødet blev der uddelt forskellige priser og det er 2. år i træk og 3. gang jeg modtager netop denne pris. Dejligt at blive anerkendt for mine resultater i 2013 og mange træningstimer og så fulgte der endda en check med på 5.000,- kr.

Pressen skrev.

Ungdomspokal 2013!

Se kvalifikations resultaterne.    Se finale resultaterne.

Pressen skrev.

Udendørs træningen er i gang.

I det danske forårsvejr er jeg nu gået udendørs. Koldt og vådt, men der er ingen vej uden om, for inden længe kommer de første udendørs stævner. Jeg skyder på min nye DOMINO måtte, med "soft spot center". Helt fantastisk!

Lør- og søndag den 29.-30. marts 2014 skød jeg sæsonens sidste indendørs stævne. DM for junior i Virum hallen sammen med 235 andre ungdomsskytter. Det største antal skytter der har været til et dansk stævne! Indledende blev jeg nr. et med 589 point, derefter vandt jeg semifinalen med 6-2 og skulle så, igen, møde Peter Sigil om guldet. Peter kom foran 2-0,  men derefter skød jeg 30-30-30 og vandt guldmedalje med 6-2 og blev ny Danmarksmester.

Se kvalifikations resultaterne.     Se individuelle finaler.

Pressen skrev.    TV2 Øst den 9. marts (8:00)

Bronze- og sølvmedalje ved senior VM.

Lør- og søndag den 8.-9. marts 2014 skød jeg inde senior DM. Efter at have hentet en bronzemedalje ved senior VM, var der naturligvis store forventninger til min skydning. Kvalifikationen gik da også ok, hvor jeg skød 589 point og blev nr. 2. Finalerne gik efter planen frem til kvartfinalen hvor jeg mødte Peter Sigil. Peter skød godt og jeg skød dårligt og når det sker vinder jeg ikke! Jeg tabte 6-2 og blev dermed nr. 5.

Søndag den 2. marts 2014 blev en af de største dage i min bueskytte karrierer: Bronzemedalje ved senior inde VM i Nimes, samt sølv for hold! Helt fantastisk oplevelse at stå overfor en af verdens bedste bueskytter Jesse Broadwater fra USA og så vinde på shoot off!

Efter en kvalifikation hvor jeg blev nr. 11 med 593 point, gik det fra 1/16 dels finalen til semifinalen, hvor jeg mødte Reo Wilde, USA. Vi skød en tæt match, som jeg desværre tabte 6-4. Jesse Broadwater var naturligvis favorit, i kampen om bronze, men jeg gav ham kamp til stregen og da matchen skulle ud i shoot off (én pil tættest midten) og han skød en klar 9er, udnyttede jeg min chance og skød min pil tættest midten og bronzemedaljen blev min. 

Holdet med Martin Damsbo, Patrick Laursen og mig, startede med at vinde kvartfinalen og semifinalen. I kampen om guld var vi igen oppe imod USA, men denne gang var USA stærkest. Guld til USA og sølvmedalje til Danmark.

Se kvalifikations resultaterne.   Se individuelle finaler.

Se hold finaler.

TV2 Øst den 3. marts (10:45).

Se bronzematchen på YouTube (11:20).

Se hold sølvmatchen på YouTube (1:28:30).

Pressen skrev før VM.

Pressen skrev efter VM.

Læs holdlederen rejsebreve.

Las Vegas Shoot

Fredag - søndag den 7.-9. feb. 2014 var jeg til en af de største oplevelser jeg har været med til som bueskytte! Verdens største stævne med over 2200 skytter fra hele verden, her i blandt hele verdenseliten. Jeg deltog i "Las Vegas Shoot" og leverede et top resultat som jeg er meget stolt over. Jeg tog af sted til USA med en drøm om at skyde fuldt hus, det gjorde jeg 900 point og jeg var blandt de 14 skytter, ud af 206, der skulle skyde finale. I finalen var jeg med i to runder, i den tredje røg jeg ud og samlet blev det til en 11. plads, hvilket var mere end jeg turde drømme om!

Pressen skrev.           TV2 Øst den 10.2 (spol frem til 2:00)

Se alle resultaterne (side 31).

Se hele finale skydningen fra YouTube HER, jeg er med fra 25:00.

Nye sponsorer i 2014.

Jeg er glad for at firmaer er villig til at hjælpe mig med min sport:

Nordea bank har givet mig en to årig kontrakt, hvor de hjælper mig økonomisk.

Domino Targets stiller skydemåtte til rådighed.

Axcel giver mig sigter i absolut top kvalitet.

Shrewd har scope til sigter.

Pressen skrev.

Søndag den 2. feb. 2014 var jeg en tur i Hillerød til Frederiksborg Pokalen. Alt flaskede sig så da stævnet var slut kunne jeg modtage pokalen for 3. år i træk!

Indledende skydning var ikke imponerende for det blev kun til 588 point og en 2. plads. Herefter vandt jeg alle mine finaler sikkert. Guldfinalen var imod Hambus fra Sverige som jeg besejrede med 7-3.

Pressen skrev.

Se kvalifikations resultaterne. Se finale resultaterne.

Lørdag og søndag den 25.-26. jan. 2014 havde jeg en fantastisk tur til Telford, England. 597 point i kvalifikationen, sådan! 597 point gav mig en førsteplads blandt 236 skytter, som talte verdens bedste herre compound skytter, scoren er også ny dansk junior rekord!

I 1/16 dels finalen mødte jeg Dietmar Trillus, tidligere verdensmester, fortsatte min gode skydning og vandt 7-1. Reo Wild, nr. to på verdensranglisten, stod jeg overfor i 1/8 dels finalen, som jeg desværre tabte 6-4 efter en tæt match. Ærgerligt men i en klasse med så mange topskytter er jeg stolt over en 9. plads.

Se kvalifikations resultaterne.            Se finale resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 18. jan. 2014 skød jeg Sct. Sebastians Cup i Odense. Et lidt anderledes stævne, for alle skyder imod alle. Først 60 pile indledende og derefter finaler for de 16 bedste uanset buetype og alder. Jeg skød 590 point hvilket gav mig en 1. plads. Herefter vandt jeg 1/8 dels finalen og kvartfinalen, men blev slået af Patrick i semifinalen efter 2. shoot off pil.

Se kvalifikations resultaterne.       Se finale resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 11. jan. 2014 havde jeg hjemmebane. "Las Nykøbing 2014" er et stævne hvor der skydes efter de samme regler som ved verdens største stævne i Las Vegas. Først skydes der 90 pile efter det gule. Her blev jeg nr. to efter Patrick. Derefter skydes der fem runder efter recurve 10ér og efter dem var det kun Jan Bang og jeg der var tilbage, hvorefter der skydes efter compound 10ér indtil der er findes en vinder. I anden runde skød jeg 29 imod Jans 27 og jeg var ny vinder af Las Nykøbing og kunne modtage præmien på 3400,- kr.

Søndag den 5. jan. 2014 var jeg efter en fed oplevelse i Boxen i Herning lørdag aften, hvor der var Sporten 2013, klar til at skyde om Nytårspokalen i Taastrup. Endnu en gang skød jeg en rigtig god kvalifikations runde med 592 point og en første plads! Jeg tabte desværre semifinalen til Magnus Carlsson fra Sverige, men skød rigtigt godt og kan derfor kun være tilfreds.

Se kvalifikations resultaterne.

Se finale resultaterne.

Folketidende skrev.

Se kvalifikation resultatet.      Se Shoot Down resultatet.

Pressen skrev.

Folketidende havde den 3. januar 2014, en artikel om mine planer for 2014.