Søndag den 29. dec. 2013 var jeg i fint selvskab i Politikens Hus. Jeg var en af de ti nominerede til Årets Fund 2013. Desværre skulle jeg ikke modtage prisen, men er meget stolt over at være nomineret.

På billedet ses jeg sammen med Michael Andersen (Team Danmark), Niels Nygaard (DIF) og

Marianne Jelved (Kulturminister)

Lør- og søndag den 14.-15. dec. 2013 var der Berlin Open. For et år siden vandt jeg sølv, så der var noget at leve op til. Alt startede godt da jeg i kvalifikationen skød 594 point. Med det resultat blev jeg nr. 2, efter Damsbo. Der var 136 herre compound skytter, men kun de 32 gik videre. Jeg vandt både 1/16 , og 1/8 dels finalen og mødte så Peter Elzinga i kvartfinalen. Stillingen blev 5-5 (med en scorer 148 point) og jeg tabte desværre i shoot off. Fedt at stå i kvartfinalen med syv af verdens bedste skytter.

Se kvalifikations resultat.  Se finale resultatet.  Pressen skrev.

 


Søndag den 29. dec. 2013 kan blive et af de største højtepunkter i min karrierer! Jeg er en ud af de ti der er nomineret til Danmarks ældste idrætspris "Årets Fund" Det er 75. gang prisen uddeles i samarbejde med DIF, Team Danmark og Politiken. Følg med på www.politiken.dk hvor der vil blive skrevet om de ti nominerede, ligesom alle bliver præsenteret i en særlig avissektion den 27. dec. i Politiken.

Det er svært at få armene ned!

Folketidende skrev.

TV2 Øst den 22.dec.

(spol frem til 8:20)

VIP Invitation til DR Sportens årlige sports galla. Alle idræts-udøvere der har vundet (senior) medalje ved EM, VM og OL får en VIP invitation. Begivenheden finde sted lørdag den 4. januar 2014 i Jyske Bank Boxen og sendes direkte på DR1.

Glæder mig vildt...

Søndag den 1. dec. 2013 viste TV2 Øst første udsendelse, af fire, om regionens top idrætsfolk. TV2 Øst fulgte mig det meste af torsdag den 28. nov. for at give et billede af min hverdag.

Se udsendelsen HER. Spol frem til 10:45.

Se min skydeseddel.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Lørdag den 30. nov. 2013 deltog jeg i stævnet Skurup Sparbank Open i Sverige. I betragtning af at det for mig stadig er først på inde sæsonen, gik det forrygende! Indledende tangerede jeg min danske junior rekord på 594 point, ja faktisk skød jeg 299 point på de sidste 30 pile. Jeg vandt 1/8 og kvartfinalen, men tabte semifinalen. Vandt derefter bronze-matchen, efter shoot off.

Torsdag den 28. nov. 2013 var jeg på Guldborgsund Rådhus. Hvert halve år bliver idrætsfolk inviteret til hædring af deres vundne mesterskaber. Jeg var der med tre medaljer: Senior DM, Senior hold VM og junior VM, men ikke nok med det så fik jeg også prisen "Årets idrætspræstation 2013". Med prisen fulgte der en check på 5.000,- kr. Efter prisoverrækkelsen viste jeg lidt af min sport ved at skyde efter fem små balloner.

Pressen skrev.

Se indledende resultater.

Se finale resultater.

Pressen skrev.

Lør-og søndag den 9.-10. nov. 2013. var jeg taget en tur til Sverige. Det gik fint med de indledende 60 pile, hvor jeg skød 589 point og kom på en samlet 3. plads. Jeg startede i 1/8 dels finalen som jeg desværre tabte med 6-4. Øv, men det er starten på inde sæsonen og jeg skal nok få styr på de tykke pile.

 

 

 

Folketidende 2013. Avisen har igennem 2013 haft en Nytårsquiz kørende hvor læserne omkring nytår skulle gætte 20 forskellige sportsresultater. Et af spørgsmålene var hvordan det ville gå mig ved ungdoms VM. 65% havde regnet med mig blandt de 8 bedste!

Læs Folketidende.

Uge 45 2013. På World Archery hjemmeside var jeg i hele uge 45, ugens profil. Læs den store artikel HER og jeg må sige at jeg er meget stolt over at blive fremhævet som "Featured athlete"

Junior Verdensmester!

Lørdag den 19. okt. 2013, blev jeg verdensmester i herre junior compound. For to år siden i Polen vandt jeg VM i kadet klassen og nu i junior klassen, kan det blive størrer?

Inden jeg skulle skyde var mørket faldet på, så det blev helt andre forhold at skyde under, men skidt med det, jeg vandt og det er jeg mega stolt over. I guld-finalen vandt jeg over Rajat Chauhan

med 139-136 point.

Se kvalifikations resultater. 

Se finaleresultaterne.

Se hele finalen fra You Tube HER.

 

Torsdag den 17. okt. 2013. Skød jeg mig i guldfinalen individuelt! Storskærmen viser resultatet: Jeg vandt semifinalen med 148-146 point.

I 1/8 finalen skød jeg ny dansk rekord med 149 point!

Desværre er vi ude af både mix-hold og hold finalerne.

Se hold resultaterne.

Se Mix-hold resultaterne.

Mandag den 14. okt. 2013.Samlet resultat efter kvalifikationen, nr. 3. Både hold og mix-hold kvalifiserede sig til finalerne og jeg er med på begge.

Pressen skrev.     

Læs holdlederens rejsebreve.

Torsdag den 30. okt. 2013. Som ny verdensmester var jeg blevet bedt om at komme og give en opvisning med min compound bue, i pausen ved håndboldkampen mellem Nykøbing og Viborg. Spændende oplevelse, ikke mindst fordi der sad 1300 på tilskuerpladserne og råbte hver gang jeg skød en 10ér. Efterfølgende var der taler fra håndboldklubbens formand og fra Borgmesteren. TAK til Nykøbing for den store opbakning.

Klik på billedet og se mit 

"Win&Win Flash Interview." Optaget ved Ungdoms VM i Kina 2013.

TV2 Øst den 19. okt. kl. 19.30 (spol frem til 9:57)

Torsdag den 10. okt. 2013 havde Borgmester John Brædder inviteret til reception, for at hylde min VM guldmedalje. Den røde løber var lagt ud, mange var mødt op og der var kransekage og boblevand til de fremmødte. Fedt at Kommunen er glad for at have en Verdensmester som borger. Ud over jeg blev hyldet var der en check på 5.000,- kr. jeg kan bruge til f.eks. rejser.

TV2 Øst kl. 19.30 (spol frem til 12:29)

TV2 Øst kl. 22.30 (spol frem til 5:45)

Pressen skrev.

VM-Guldmedalje til Danmark.

Lørdag den 5. okt. 2013 skød Damsbo, Patrick og jeg om guld i hold. Vi stod overfor Sydafrika, som var seedet 2 og Danmark 8, men det er ikke særlig afgørende når resultatet blev at vi vandt med 235-230.

Se finaleresultaterne.

Se hele finalen på YouTube HER.

TV2 Øst skrev.

Indslag på TV2 Øst (spol frem til 7:00)

En helt igennem fantastisk oplevelse, at stå med guldmedaljen og pokalen. For mig har det været et mere end godkendt senior VM!

Nr. 9 individuelt ved senior VM!

Torsdag den 3. okt. 2013 blev jeg samlet nr. 9 ved VM for senior. Et resultat jeg er mega stolt af. Som yngste mand i feltet skød jeg mig frem til 1/8 del finalen hvor jeg mødte verdensranglistens nr. 2 Braden Gellenthien, som jeg tabte til med 128-127 point.

Mandag den 30. sept. skød vi kvalifikation. Jeg skød 701 point og endte på en 24. plads. Når verdens bedste skytter stiller op bliver det meget tæt, så alt kan se i finalerne.

For første gang optræder jeg på verdensranglisten.

Min 9. plads giver mig en plads som nr. 73, det er jo en begyndelse. Holdet ligger stadig nr. 2, men nu meget tæt på USA på 1. pladsen.

Inden afrejsen skrev pressen.

Pressen skrev.

Se kvalifikations resultatet.

Se finale resultater.

Lørdag den 14. sept. 2013. Som en af Lolland-Falsters topidrætsmænd, var jeg indbudt til "DM i frugtspisning" i Sakskøbing ifm med Frugtfestival. Med Master Fatman som kampleder skulle i alt seks sportsfolk spise så meget frugt som muligt på 15 min. Jeg spiste 800g og var langt fra at vinde, så jeg tror jeg holder mig til bueskydningen, men sjovt var det og en anderledes måde at promoverer bueskydning på. 

Indslag fra TV2 Øst (spol frem til 6:23)

Søndag den 1. sept. 2013 blev jeg for første gang dansk mester i senior rækken. Med stabil skydning hele weekenden igennem, lykkes det mig at komme helt til top og modtage min første DIF-medalje. Fed fornemmelse. Efter kvalifikationen lørdag var jeg nr. et med 710  point. Søndag startede jeg i 1/8 dels finalen, hvorefter jeg til sidst stod i guldfinalen imod Patrick Laursen. Guldetvar hjemme med en sejr på 146-139.

Se finale resultaterne.

Se kvalifikations resultaterne.

Pressen skrev.

Se indslag fra TV2 Øst (spol frem til 11:30)

Udtaget til både senior og ungdom VM!

Mandag den 9. sept. 2013 blev jeg udtaget til at deltage ved VM i Tyrkiet for senior (uge 40) og ugen efter VM for ungdom (uge 42) i Kina. Danmark stiller med både et herre- og et mix-hold i junior compound. Disse VMér bliver afslutningen på en forrygende udendørs sæson.

Senior danmarksmester 2013!

Mandag den19. august 2013 var første dag ved World Cup i Polen og dagen hvor vi trænede på konkurrence banen. Onsdag skød vi kvalifikation (72 pile) og jeg endte på 701 point, hvilke rakte til en 18. plads i et felt fyldt med top skytter, så jeg var tilfreds. Ikke helt så tilfreds var jeg med finale skydningen. Jeg mødte en østriger i 1/24 dels finalen, som jeg tabte til, øv, men sådan er sport.

 

Søndag aften den 20.8 var der indslag i TV2 Øst, spol frem til 13:00.

Se kvalifikations resultater.

Se finale resultater.

Se holdfinale resultater.

Pressen skrev.

Læs holdlederens rejsebreve HER

Næste chance for succes var i holdfinalerne, hvor Damsbo, Patrick og jeg dannede hold. Vi havde en guldmedalje at leve op til fra Tyrkiet, men sådan skulle det ikke gå. I 1/8 dels finalen vandt vi over Belgien. I kvartfinalen var vi uheldige at løbe ind i USA, så vi desværre tabte til denne gang, mere øv.

Jeg tager hjem, træner videre og ser frem til nye udfordringer.

Privat vej! Naboen til vejen jeg går ned af for at hente pile på min skydebane, mener at det burde være min private vej. De har opkaldt vejen efter mig og derfor opsat et skilt med gadenavn.

Søndag den 4. august 2013 var jeg i Middelfart for at skyde Danage Cup. Her skydes der på 70meter stor skive, hvilket betyder at man normalt skyder det samme pointantal som 50meter lille skive. Indledende skød jeg 699 point, som rakte til en 3. plads. Derefter vandt jeg 1/8 finalen. Kvartfinalen vandt jeg over Camilla Søemod og semifinalen vandt jeg over Martin Damsbo, men først efter shoot off. I guldfinalen mødte jeg Stig Andersen fra Nr. Snede, her vandt jeg 7-1 og guldmedaljen, samt førstepræmien på 2.000,- kr. var hjemme!

Se indledende resultater.       Pressen skrev.

Netop udtaget til endnu en World Cup!

Damsbo, Patrick og jeg skal repræsenterer Danmark i herre compound ved World Cup 4 i Polen fra 19. til 25. aug. 2013.

Ny senior Europarekord og junior Verdensrekord.

Søndag den 23. juni 2013 skød jeg det bedste jeg nogen sinde har gjort! 712 point i kvalifikationen og vinder af guldfinalen ved stævne i Klepp i Norge. Som eneste dansker var jeg fløjet til Stavanger for at deltage i stævnet.Jeg ankom fredag, trænede lørdag og skød stævne søndag. Det blev et forrygende resultat i kvalifikationen: 712 point som er ny VR for junior og ny ER for senior. Tænk engang, at jeg er den skytte i Europa der har skudt flest point i en kvalifikation! I finalerne endte jeg i guldfinalen som jeg vandt 147-142.

Der havde jeg en god flyvetur hjem!

Se resultaterne. Pressen skrev. Se min skydeseddel.

TV2 Øst havde et indsalg (8:00 min inde).

World record for junior archer Stephan HANSEN

The 18-year-old Danish archer Stephan HANSEN shot 712 points in a competition in Kvernaland, Norway on Sunday, 23 June 2013. This result is a new world record for the compound junior category, only two points from the senior record. Stephan's score is also a European senior record!

The young Dane has just started to compete against senior and is having great success already. In March this year, he won the bronze medal at the European indoor championships, and at the World Cup in Antalya this month, he won gold with the Danish team.

Congratulations to this talented, young archer on such great performances!

World Archery Communication

Lausanne - Thursday, June 27, 2013

Lørdag den 15. juni 2013 gik Dannebrog til tops, for efter en forrygende finale imod USA i holdskydningen kunne det danske hold med Damsbo, Patrick og jeg, trække sig tilbage som guldmedalje vindere. Det var en fantastisk oplevelse at stå og skyde imod tre skytter der alle ligger i top 5 på verdensranglisten. Vi have viljen, evnerne og tålmodighed, for til start så det ud til at gå USA's vej, men med en 3. runde på 60 point(max), trak vi fra og for første gang, ud af mange, vandt vi over USA! Slutresultat 230 - 225 point.

I 1/8 delsfinalen skød vi ny Europarekord med 237 point!!

World Cup i Antalya.

TV2 Øst søndag den 16.juni (spol til 11:15).

Ugen igennem skrev pressen.

TV2 øst havde et indslag om min deltagelse i dette stævne, se indslaget HER, spol frem til 12:09.

Efter nogles dages træning i varmen, skulle jeg skyde kvalifikationen onsdag den 12. juni. Vinden drillede som den plejer her, men jeg havde meget godt styr på det og endte med 697 point, hvilket gav mig en 11. plads. Det er jeg rigtig glad for! Til stævnet her er hele verdens eliten så en 11. plads her er mere end godkendt.

Se kvalifikations resultatet.

TV2 øst havde indslag om mit resultat.

Se det HER. (3:10 inde)

Se finale resultaterne for hold.    Se hele finalen HER.

Torsdagens finaler blev en stor skuffelse for mig. Jeg tabte min første finale med 147-140. I starten kunne jeg ikke få noget til at fungerer, så selv om jeg sluttede godt af, var det ikke nok.

 

Se finale resultaterne.

Making his debut at the World Cup level in Antalya this year, HANSEN had a fine day and ranked 11th in qualifications

Se mit "Win&Win Flash Interview" HER.

På World Archery skrev de:Interview of Stephan HANSEN (DEN) – cadet World Champion making his debut at the World Cup level. After the compound qualifications, we caught up with Stephan HANSEN (DEN). He won three medals in the cadet compound category at the World Archery Youth Championships in Legnica 2011; gold in individual and two bronze in team and mixed team.

Fredag den 7. juni 2013 blev der holdt den halvårlige prisuddeling på Rådhuset i Nykøbing F. Jeg var inviteret via mine to bronzemedaljer ved senior EM, men jeg kunne ikke deltage.

Pressen skrev.

Læs holdlederens rejsebreve HER.

Lørdag den 1. juni 2013 gik turen til Taastrup for at skyde maj-pokalen. Vi skød to runder og det var den perfekte optakt til mit første World Cup, senere på måneden. Jeg skød 703 og 702 point og da mit mål er at skyde over 700 point, var jeg rigtigt godt tilfreds. Resultatet rakte til en anden plads, lige efter Damsbo, men foran Patrick.

Se resultaterne.       Pressen skrev.

Junior Cup 1

GULD medalje!!

Guld medaljen er hjemme med en sejr på 144-135 point.

Se de indledende resultater.

Se finale resultaterne.

Pressen skrev.

Indslag fra TV-2 Øst. (11:08)

Fra den 13.-18. maj deltog jeg i Junior Cup i Sloveniens hovedstad Ljubljana. Jeg var eneste danske skytte og med mig havde jeg compound ungdomstræneren Kaster H. Larsen. Tirsdag den 14. maj skød jeg indledende skydning og det blev til 694 point og en førsteplads! Det var dog en noget sløv start, men med stabil skydning lykkes det mig at hive et fornuftigt resultat hjem. Torsdag skød jeg kvart- og semifinaler. Først vandt jeg 147-144 og dernæst 144-135, og jeg var klar til guldfinalen, som blev skudt lørdag eftermiddag. Jeg vandt 144-135 og HER kan du se finalen, pil for pil.

Læs trænerens rejsebrev HER.

Se stævnets hjemmeside HER

På forbundets Face Book kan du læs om og se billeder fra stævnet HER.

Ny bue!

PSE sendte mig den nye Dominator Max 2013 model i blå. Fed bue med vigtige forbedringer i forhold til 2012 modellen.

Udtaget til World Cup

Lørdag den 27. april 2013 blev jeg udtaget til mit først World Cup stævne for senior. Stævnet afvikles i Tyrkiet i juni måned. Meget mere herom senere....

Pressen skrev.

Søndag den 21. april 2013 skød jeg det første udendørs-stævne i Køge og sikken et. Indledende resultat 705 point og ny Europarekord for junior!Perfekt start på den nye sæson for ikke nok med at jeg blev nr. et indledende, så endte jeg også i guldfinalen hvor jeg mødte Martin Damsbo. Resultat 145-135 til mig og guldmedaljen var hjemme.

Se indledende resultater.

Se finale resultater.

Se min skydeseddel.

Pressen skrev.

705 point, ny Europarekord!

Stævnet var også første iagttagelsesstævne til Worls Cup i Tyrkiet, så jeg håber naturligvis at dette flotte resultat kan sende mig til min første udendørs World Cup.

Pressen skrev.

Så er udendørstræningen godt i gang.

På trods af sne og mudder på min "private" skydebane er det rart at komme ud og skyde 50m igen. Nu er solen kommet og den kraftige blæst forsvundet, så selv om temperaturen ligger omkring frysepunktet, skal der trænes frem mod nye mål.

Søndag den 14. april 2013 blev der afholdt Forbundsmøde i DBSF. Ved den lejlighed blev der uddelt forskellige hædringsbeviser og jeg blev den heldige modtager af "DBSF og Danage of Scandinavia´s Ungdomspokal" for mine resultater for 2012. Med pokalen fulgte en check på 5000,- kr. Forbundsformand Rolf Lind orverrækte prisen.

Udtaget til Junior Cup 1 i Slovenien. Fra den 12. til den 19. maj deltager jeg, som eneste danske ungdomsskytte, i Junior Cup i Ljubljana, Slovenien. Det bliver den perfekte start på udendørs-sæsonen. Læs mere HER.

Lør- og søndag den 16./17. marts 2013 deltog jeg i denne sæsons sidste indestævne. Stedet var Kjellerup og stævnet var senior DM. Hele lørdagen kunne vi på storskærm (foto) følge den indledende skydning. Jeg endte med 592 point og en samlet 2. plads kun fire point efter Damsbo på første pladsen.

 Finale-skydningen søndag gik ikke helt så godt. I 1/16 dels finalen mødte min modstander ikke op og 1/8 dels finalen vandt jeg 6-0, men i kvartfinalen måtte jeg se mig besejret af Troels, men først efter shoot off. I dette selvskab skal det være gode skud hver gang og det blev det ikke til fra min side.

Folketidende skrev

DBSF Rangliste for indesæsonen 2012/13 er nu opdateret og jeg slutter sæsonen på 2. pladsen, samme placering som for udendørssæsonen 2012. Se ranglisten HER.

Se indledende resultater.            Se finale resultaterne. 

Placering på medaljeliste hos DIF!

Jeg har vundet flere internationale mesterskaber, men det er tydeligt at det først rigtigt tæller ved senior mesterskaber. DIF medaljen uddeles ved DM for senior og internationale mesterskabsmedaljer registreres først når det er i seniorrækken. Nu er jeg igang og derfor stolt over at være på DIF´s liste.

Lør- og søndag den 9./10. marts 2013 var jeg til ungdoms DM i Tastrup. Desværre må jeg sige, at det blev et af de stævner hvor det bare ikke rigtig kom til at kører for mig. Indledende skød jeg 587 point, hvor jeg havde for mange skud lige uden for 10éren. Vi var kun fire i klassen, så jeg startede med at vinde semifinalen over Andreas Leth, men tabte derefter guldfinalen på shoot off til Simon Mikkelsen.

Se indledende resultater.

Se finale resultaterne.

Folketidende skrev.

Mit først internationale senior mesterskab og med en så stor succes, det er helt fantastisk. Med et indledende resultat på 594 point og samlet en 3. plads, var meget mere end jeg havde håbet på, men hele stævnet igennem kørte mine skud og der kom den ene 10ér efter den anden. Det er sådan nogle dage der giver mig lyst til at træne endnu mere.

To bronzemedaljer ved senior EM!

Fredag den 1. marts 2013 vandt jeg endnu en bronzemedalje! Sammen med mine to holdkamerater Martin Damsbo og Jan Bang vandt vi bronze-kampen over Norge. Efter vi havde tabt semifinalem imod Frankrig med 237-234, skulle vi møde Norge, men her var vi foran hele tiden og vandt 234-232. Fedt!!!

Se indslag fra TV2 Øst den 27.2. Spol frem til 9:00.

Se indslag fra TV2 Øst den 28.2. Spol frem til 7:20.

Se indslag fra TV2 Øst den 2.3. Spol frem til 00:50.

Se Damsbo´s intro video til dette EM HER.

Se Damsbo´s medalje video HER.

Se indledende resultater.

Se finale resultaterne.

Se indledende holdresultater.

Se finale hold resultater.

Torsdag den 28. feb. 2013 vandt jeg min første internationale medalje ved et senior stævne. Alle startede i 1/16 delsfinalen og jeg vandt den ene kamp efter den anden. I 1/8 delsfinalen fik jeg revance over S. Pagni, som jeg tab til I Berlin, men semifinalen tabte jeg desværre til P. Elzinga. Bronzekampen skød jeg imod min holdkammerat Martin Damsbo. Jeg vandt 6-0, så det var svært at få armene ned!

Læs holdlederens rejsebreve HER.

Folketidende skrev FØR og UNDER mesterskabet.

Pierre-Julien DELOCHE (FRA) scored five perfect sets to defeat Martin DAMSBO (DEN) in the semifinal (6-4) and went on to shoot only 10s in the final against Peter ELZINGA (NED). Victory 6-2 (30-29, 30-30, 30-30, 30-29) for the Frenchman with all 10s. The bronze medal went to Stephan HANSEN (DEN), impressive third qualifier who took out Sergio PAGNI (ITA) in the 1/8 elimination round and won the bronze medal against his teammate Martin DAMSBO 6-0. ELZINGA accepted defeat individually, but took revenge in the team event – he led the Netherlands to the gold medal against France (237-233). Denmark finished third over Norway (234-232).

Søndag den 17. feb. 2013 skulle jeg skyde årets første mesterskab. I Hillerød blev Sjællandsmesterskaberne afviklet og jeg skød naturligvis i min klasse, Herre FITA Junior. Se på billedet, for stolt var jeg efter indledende skydning: 594 point og ny dansk junior rekord! En god fornemmelse at skyde så godt en uge før senior EM i Polen. I finalen om mester-skabet tabte jeg med 6-2 til Simon, så en sølvmedalje var hjemme.

Se indledende og finale resultaterne.

Se min skydeseddel.

Folketidende skrev.

 

Se indslag på TV2Øst (7:29 inde i udsendelsen).

På forsiden af World Archery´s hjemmeside skrev de:

 

Compound Men 

Se indledende resultater.

Se finale resultater.

Søndag den 3. feb. 2013 gjorde jeg det igen! For andet år i træk vandt jeg Frederiksborg Pokalen i Hillerød. Efter indledende skydning var jeg nr. et, med 588 point. Derefter startede jeg i 1/8 del finalen og endte i guldfinalen hvor modstanderen var Mads Knudsen. Kampen var tæt, men jeg endte som vinder med 6-4.

Pressen skrev.

Folketidende skrev.

Torsdag den 31. jan. 2013 fik jeg overrakt beviset på at jeg er "Årets idrætstalent på Lolland-Falster 2012" I Nordeas lokaler var vi ca. 40 personer samlet. Der var tale af Morten Vinge Olsen fra Nordea, som også overrakte mig pokal, diplom og en check på 15.000,- kr. Prisen uddeles i samarbejde med Folketidende og herfra holdt Torben Mølgaard en tale for mig, men havde også en check på 1.000,- kr. med til mig! Det er naturligvis altid rart med kontanter, men at få en så stor anerkendelse og være udvalgt blandt mange andre dygtige idrætsudøvere, er et meget stort skulderklap. Gode resultater og sådanne priser, giver mig ekstra stor lyst til at træne og kæmpe videre, for at opnå mine mål.

Fredag den 18. til søndag den 20. jan. 2013 deltog jeg for første gang i World Cup i Nimes. Jeg skød i Junior klassen og havde set meget frem til at deltage i et stævne med over 1000 skytter. Vi var 42 skytter i min klasse og mange kendte jeg ikke, så jeg viste ikke hvor højt niveauet var. Min indledende skydning gik rigtigt godt, for med 591 point blev jeg nr. 1 indledende, med tre point til nr. 2. Herefter startede vi med 1/8 delsfinalerne. Denne finale, men også kvart- og semifinalen, vandt jeg 6-2 og var klar til guldfinalen. Jeg var oppe imod Simone Baradel fra Italien, der var blevet 2ér indledende. Jeg havde styr på nærverne og buen og vandt sikkert 6-0, så guldmedaljen var hjemme.

Det var en stor oplevelse også at møde alle de store navne der skyder i seniorrækken og her ville mine 591 point have givet mig en 15. plads, i en klasse med 312 skytter!

Vinder af junior klassen i Nimes!

Se indledende resultater (side 25-26). Se finale resultaterne.

Pressen skrev.

Yes, jeg er udtaget til SENIOR compound holdet der skal repræsenterer Danmark ved indendørs Europamester-skaberne i Polen fra den 26. feb. til 2. marts 2013. Mere herom senere.....

Se hele EM holdet HER.                    Pressen skrev.

Søndag den 6. jan. 2013 var jeg til årets første stævne. Alle var samlet til Nytårspokalen i Taastrup. Vi var 38 compound herre skytter og indledende blev jeg nr. 9 med kun 579 point og da mit mål for sæsonen er 586 point var det noget under niveau. Jeg tog mig sammen i finalerne og gik hele vejen! Jeg vandt guldfinalen over en svendsker, og undervejs vandt jeg for første gang over Dietmar Trillus (bill.). Det er altid fedt at slog en så dygtig skytte.

Se indledende resultater. Se finale resultaterne.

Pressen skrev.