Torsdag den 3. dec. 2009 havde Guldborgsund Kommune indkaldt alle danmarksmestre til hædring i byrådssalen. Jeg blev hædret for mit DM i 3D jagt. På billedet modtager jeg en gave af Poul-Henrik Pedersen. I baggrunden er det John Kjær fra klubben samt danmarks bedste bryder Mark O. Madsen.

Pressen skrev.

Lørdag den 7. nov. 2009 kaldte Sydsverige til stævne. For første gang skulle jeg skyde 25meter og det gik forrygende! Jeg skød 575 point hvilket er ny Dansk, Europa- og verdensrekord, men da Nicklas i juniorklassen skød ét point mere, vil han blive noteret for rekorden. I kadetklassen blev jeg nr. 1, så måske skulle jeg skyde den afstand noget mere.

Pressen skrev.               Se alle resultaterne.

Se alle resultaterne.

Lørdag den 31. okt. 2009 var jeg sammen med Jacopo til 18 meter stævne i Køge. Indledende skød jeg 572 point, ny personlig rekord, som gav mig en samlet 6. plads blandt alle compoundskytter. I 1/8 dels finalen skulle jeg møde Darum. Vi skød begge 113 og var ude i 3. shoot off pil, som jeg desværre tabte. Dejligt at jeg nu for 3. gang i træk skød personlig rekord!

Diplom for Europarekord for hold, skudt i USA ved VM.

Lørdag den 24. og søndag den 25. okt. 2009 var jeg i Holland for at skyde junior face2face. Leon havde sørget bus og hotel og vi var ialt 38 skytter og lederer. Sidste år vandt jeg sølv, men sådan skulle det ikke gå i år. Efter indledende skydning hvor jeg skød personlig rekord bl.a. med 118 point, gik det noget tilbage. Søndag var jeg igen på banen, men min endestation blev kvartfinalen. Min samlede placering blev nr. 5. Surt men alligevel en fed tur.

Se alle resultaterne.

Min første danske rekord for junior!!

Lørdag den 10. okt. 2009 var der stævne i Taastrup, "Buernes By 2009" for ungdom. Tre gange personlig rekord på 18 meter, hvoraf en var ny dansk rekord! Jeg lagde ud med at skyde 571 point (personlig rekord), som gav mig en 3. plads. I finaleskydningen startede jeg med at vinde over Peter også med personlig rekord på 117 point, fedt. I semifinalen tabte jeg til Simon, efter 3. shoot off pil, det var til gengæld surt. I bronzekampen vandt jeg over Michalina. Dansk rekord på 3x 12 pile: 117+114+113 = 344 point.

Se alle resultater.           Pressen skrev.

Lørdag den 3. okt. 2009 startede indendørsturneringen. Ungdoms-turneringens første stævne var i Lyngby. Jeg skød junior på 18 meter og lavede ny personlig rekord med 570 point (før 565). Det rakte til en 3. plads efter Darum og Simon. Fedt at starte indendørs så godt!

Se alle resultaterne.

Lørdag den 26. sept. 2009 var jeg medhjælper ved World Cup finalen i Nyhavn. Fantastisk oplevelse hvor verdens 16 bedste bueskytter var samlet. Mit job var at markerer og trække pile, hvorefter de skulle leveres tilbage til skytten. Bl.a. var jeg markør for Camilla Sømoed i hendes semifinale, som hun vandt. Senere tabte Camilla dog finalen. Sammen med Martin Damsbo vandt de mix finalen over Italien. Jeg drømmer om en dag selv at skulle skyde ved en World Cup....

Læs resultater m.m.på FITAs hjemmeside.

2. oktober 2009 til træning:                                                       

Ny personlig rekord: 32 stk. 10ér i træk på 12 meter!

Endelig kunne jeg komme øverst på skamlen, så jeg også i 2009 kan kalde mig for danmarksmester!

Ialt kunne Nykøbing F. Bueskyttelaug  hjemtage syv medaljer, så det var en god dag i Ulbølle på Sydfyn.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Søndag den 30. aug. 2009 deltog jeg i DM i 3D skydning. Det var mit første 3D stævne i et år, men jeg havde ikke helt glemt det. Jeg vandt guld med 387 point (max. er 400), som også var stævnets bedste resultat.

Lørdag den 22. og søndag den 23. aug. 2009 skulle DM for junior/senior afgøres.Det blev bestemt ikke mit DM. Indledende skød jeg kun 1315 point, tabte dernæst 1/8 dels finalen og blev samlet nr. 9. For en gang skyld kunne vi stille hold (foto). Peter, Michalina og jeg skød kvartfinale mod Helsinge, som vi tabte og blev samlet nr. 6.

Se alle individuelle resultater og hold resultater.

Pressen skrev.

Fredag den 14. aug. 2009 blev vores Europa rekord for hold, som jeg sammen med Nicklas og Simon satte ved VM i USA, officiel.

Se beviset her.

Se alle resultaterne.     Pressen skrev.

Lørdag den 8. aug. 2009 var jeg en tur i Odense for at skyde en 70m runde med finaler. Indledende blev jeg nr. 12 med 658 point. Efter finalerne endte jeg på en 19. plads og undervejs slog jeg bl.a. Leon Frandzen (bill.)

Se alle resultaterne.

Lørdag den 15. og søndag den 16. aug. 2009 var jeg i Aalborg for at skyde om danmarksmesterskaberne for ungdom. I blæst og en masse regn blev det ikke til rekorder-skydning. Indledende skød jeg 1393 point, men havde håbet på over 1400 point. Det rakte til en 2. plads. I 1/4 finalen skød jeg klassens højeste scorer med 117 point, men tabte så semifinalen. I kampen om bronze vandt jeg 114-108, så noget metal blev det da til!

Søndag den 9. aug. 2009 var det så Danage Cup i Middelfart. Det var igen et 70m stævne, hvor jeg indledende skød personlig rekord med 672 point. Ved dette stævne skød alle compound mod hinanden, gamle som unge, så resultatet var ikke så vigtigt, som den gode 70m træning.

Se alle resultaterne.     

Sådan ser en rigtig afslappet compoundtræner ud!

Læs holdlederens nyhedsbreve HER, starter med det seneste.

Klik HER og se komplet resultatoversigt.                                            

Jeg skyder "Compound Cadet Men"

Den danske avis i USA "Bien" skrev om vores besøg. Læs HER.

og en anden dansk avis i USA "The Danish Poineer Newspaper" SKREV.

Pressen skrev.

Skuffelsen er svær at skjule nu hvor det hele er overstået for mig og mit hold. Min første finalerunde var 1/32 dels finalen, som jeg vandt overbevisende med 115-106 over en skytte fra Indonesien. I 1/16 dels finalen var det så en skytte fra Indien. Kampen endte 113-113 og i shutt off skød jeg 9 og han skød en 10ér og festen var slut. 113 point var bedste point af taberne, så min endelige placering blev nr. 17. Vel egentlig godt nok som første års kadet ved mit første VM.

Pressen skrev.

I holdfinalen startede vi i 1/8 dels finalen hvor vi skulle møde Mexico. Vi tabte kampen med 224-233, surt da vi efter kvalifikationen lå nr. 2, men sådan er sport jo. Vores endelige placering blev nr. 6.

Ny Europa rekord af holdet! Med 4100 point samlet satte Simon, Nicklas og jeg ny Europa rekord med en forbedring på to point. Fedt at være en del af et så godt team.

Pressen skrev.

Det er en fantastisk tur, sammen med en masse gode bue-venner!

Så er vi igang. På et flot stadion med en fantastisk udsigt har vi trænet i nogle dage. Efter træningen søndag var der officiel åbning af stævnet. Søndag fik jeg også hilst på min farbror Stig og hans kone Susan, de bor få km. fra stadion.

Tirsdag den 14. juli 2009 skød alle kadetter en fuld FITA runde. Jeg skød 1344 point. Det gav mig en 21. plads, for i dette selvskab skal man skyde op til sit bedste for at være med fremme og dagen var ikke lige min dag! Onsdag venter finaleskydningen og så kan alt jo ske.

Første hold ungdoms-skytter er taget afsted fra Kastrup torsdag kl. 15.30 og foran os venter en kæmpe oplevelse, men meget mere om det senere. Senere kommer også et link direkte til resultaterne. Juniorskytter skyder indledende mandag og jeg (kadet) tirsdag.

USA here we come. Klaus Lykkebæk og jeg er klar til at indtage VM for ungdom i Orgden, Utah i USA. Vi flyver torsdag den 9. juli og jeg skyder indledende runde tirsdag den 14. juli. Klaus er med som holdleder, for et hold på 19 skytter og 2 trænere.

Pressen skrev.

Bronze medalje blev det for den samlede Junior Cup 2009. Resultaterne for Polen og Italien lagt sammen, betød at Danmark tog sig af 1., 2. og 3. pladsen! Vi tror ikke at træerne vokser ind i himlen, men vi tør godt tro på et godt resultat ved det kommende VM i USA...

Samlet resultat for Junior Cup 2009.

Bronze medalje i hold! I semifinalen tabte vi til Italien, men vandt så over Kroatien og broncemedaljen var hjemme. Vi skød 225 mod 217 point til Kroatien. 225 point er det højeste vi som hold har skudt.

Se de samlede resultater for hold.

Pressen skrev.

Se de samlede resultater individuelt.

Jeg kom godt igang med fredagens finaleskydning, ved at vinde over en skytte fra Italien med 114-111. I kvartfinalen skulle jeg, ligesom i Polen, igen møde min holdkamerat Nicklas og igen "valgte" jeg at skyde en pil i den forkerte skive og kampen var tabt. Mit individuelle resultat blev nr. 8, hvilket jeg bestemt ikke er tilfreds med. På den positive side, så har jeg igennem hele stævnet skudt rigtig mange gode skud, ikke bare fordi jeg ramte plet, men fordi skudene generelt var godt gennemført!

Lørdag gælder det holdfinaler og her skulle gerne kunne skyde os til noget "metal"

Junior Cup 2 i Sarzana i Italien.                        Det danske hold ved åbingscermonien. Alle gik sammen igennem byen, afsluttende med taler fra forskellige personer.

Resultater fra hold skydningen, tryk HER.

Resultater fra indledende skydning, tryk HER.

Mandag eftermiddag kl. 16.00 mødtes vi alle for at flyve til Firenze, derefter i bus en times tid. Tirsdag er der træning og åbningscermoni.

Efter indledende skydning ligge jeg nr. 5 med 1352 point, ikke prangende men ok. Undervejs lavede jeg personlig rekord på 50m 333 point, så jeg kan vist kun være tilfreds. Det danske landshold blev nr. 2 kun ét point fra førstepladsen!

Efter to år hvor jeg målrettet er gået efter at komme med til VM i Orgden, Utah i USA, som første års kadet, er det nu afgjort at Simon, Nicklas og jeg skal udgører holdet i herre kadet compound.

Søndag den 21. juni 2009 var der FITA-stævne i Holstebro. Først var hele bruttolandsholdet for ungdom samlet i Aalborg fredag og lørdag, hvor der blev trænet og snakket Italien og USA turer. Ved stævnet sætte jeg personlig rekord på alle fire afstande, samt samlet, så det er jo en perfekt optakt til de kommende udenlandsture.

VM-holdet i herre kadet compound: Nicklas, Stephan og Simon

Se alle resultaterne.

Jeg var på listen så: Jeg skal til VM i USA.

Stor avisartikel om stævnet og VM-udtagelse i Folketidende.

SM kadet: Se alle resultaterne.

SM Junior: Se alle resultaterne.

Lørdag den 13. og søndag den 14. juni 2009 deltog jeg i et dobbelt Sjællandsmesterskab. Lørdag SM for kadet og søndag for junior. Lørdag kørte det ikke rigtigt for min skydning. Jeg skød kun 685 point indledende, men i finalerne nåede jeg guldfinalen, men tabte til Nicklas med ét point. Sølvmedaljen var hjemme. Søndag var det ikke så meget Sjællandsmesterskabet som jeg gik efter, men der imod udtagelsen til VM i Utah, USA. Jeg kom på en 3. plads efter Nicklas og Simon. Undervejs skød jeg to personlige rekorder, på 30 og 50 meter, så det kan jeg kun være tilfreds med. Efter skydningen blev vi samlet og der blev givet besked om hvem der bliver sendt til VM.

Foromtale af Sjællandsmesterskaberne: Pressen skrev.

                                     

Hjælp fra ny sponsor:          

MONTAGEGRUPPEN,  yder økonomisk støtte til min tur til Junior Cup i Italien. Klik på logoet og læs om firmaet.

Søndag den 7. juni 2009 var der indbudt til Majstævnet. Jeg skød som junior, da stævnet også var udtagelsesstævne til Europærisk Junior Cup i Italien og VM i USA. Jeg lagde rigtig godt ud, men 60 meter drillede og personlig rekord på 50 meter. Jeg skød kun 1319 point, så efter Nicklas og Simon blev jeg nr. 3. Inden for få dage udtages holdet til Italien og med resultatet i dag tror jeg på, at mit navn står på listen!

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

YES! Tirsdag aften kom den gode nyhed på mail: Jeg skal til Junior Cup i Italien.  Sammen med Simon og Nicklas, skal vi igen forsvarer de danske farver i kadet compound. Denne gang bliver vi en noget størrer gruppe end i Polen, for der er også en del recurve skytter med. 

       

Lørdag den 23. og søndag den 24. maj 2009 var jeg til stævne i Gladsaxe. Lørdag til ungdomsstævne, som ikke var noget at skríve hjem om! Det kørte bare ikke for mig. Søndag skød vi en 70m runde. Jeg skød 657 point, som er personlig rekord og i en af finalerne skød jeg 115 point, som også var personlig rekord. Min placering var ikke så afgørende blandt alle voksne compoundskytter, mere at resultat betyder, at jeg nu føler mig endnu tættere på en udtagelse til både Junior Cup 2 i Italien og VM i USA!

Se alle resultaterne.

I håb om at komme med til Junior Cup 2 i Italien og VM i USA i sommerferien, er der sat turbo på min træning. 2. pinsedag var jeg i Helsinge, hvor vi var nogle stykker som trænede sammen bl.a. som her Simon.

Klik her: Pressen skrev

Lørdag KL. 12.15 var guldkampen afgjort. Vi skulle skyde mod Croatien, som lidt overraskende havde slået Rusland. Simon, Nicklas og jeg kunne de ikke overraske mod, vi vandt 215 - 209, sådan!

BRONZE medalje individuelt !!

GULD medalje HOLD !!

Nicklas vandt guld, så der var to Dannebrog og "Der er et yndigt land"

Mandag den 11. maj 2009. Klokken 7.45 stiger jeg på "bussen" til Polen. Leon Frandzen er chauffør og vi er alle spændte på den kommende uge. Onsdag starter konkurrenceskydningen for mig, så fra onsdag vil der her være link til resultaterne.

Junior Cup 1 i Polen. Mandag den 11. maj skulle have være en tur på "blå mandag" men er blevet afløst af en tur til Polen til Junior Cup 1. Af forskellige årsager er der blevet plads til to ekstra kadetter på turen, så Simon og jeg fik tilbudet om, sammen med Nicklas, at repræsenterer Danmark i Herre Kadet Compound.

FEDT siger jeg bare!

Ud over jeg var på landsholdet ved de Nordiske Mesterskaber 2008 i Danmark, er det min første optræden på det danske landshold. Jeg har skudt i Sverige, Norge og Holland, så det bliver min 4. tur til udlandet, men første i landsholds-trøjen. Jeg glæder vildt og er sikker på at det bliver en kanon tur. Klik på stævnelogoet

og læs flere detaljer. Her en masse

landsholdsskytter fotograferet med 

i den nye landsholdstrøje.

Pressen skrev.

Efter fredagens finaler, kunne jeg få overrakt en bronzemedalje! Først vandt jeg over en russer med 115-105, derefter mødte jeg Simon som jeg også vandt over med 114-112. Tabte så semifinalen til Nicklas med 102-113 (valgte at skyde en pil på den forkerte måtte), men vandt bronze medaljen over en anden russer med 116-111, som også er ny personlig rekord. En rigtig god dag!!

Lørdag den 2. maj 2009 var der indbudt til årets første FITA stævne i Randers. Stævnet var også iagttagelsesstævne for JC-2 i Italien og VM i USA. Jeg lagde godt ud på de to første afstande, men noget gik imod mig, så jeg satte en del point til på 3. afstand 50m. Endte på 1307 point, som er noget fra min personlige rekord. Efter Nicklas og Simon blev jeg nr. 3.

Se alle resultaterne.       Pressen skrev.

Lørdag den 14. marts og søndag den 15. marts 2009 deltog jeg i danmarks-mesterskaberne for junior. Jeg startede godt, men lørdag blev ikke min dag! Jeg endte på 556 point som gav en 9. plads. Herefter tabte jeg 1/8 dels finalen til Mads Knudsen.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev. 

Lørdag den 4. april og lørdag den 11. april var jeg udtaget til, at deltage i udtagelsesstævne i henholdsvis Århus og Køge. Stævnerne var starten på udtagelse til først JC i Polen, JC i Italien og ikke mindst VM i USA. Jeg skød rigtigt godt, men kunne ikke samle lige så mange point som Nicklas, så derfor tager han til Polen, men jeg kæmper videre, for der er endnu rigtig gode muligheder for en tur til USA!

Pressen skrev.

Lørdag den 7. marts og søndag den 8. marts 2009 var vi fem skytter fra klubben som deltog i danmarksmesterskaberne for ungdom i Middelfart. Ved lørdagens indledende skydning, satte jeg mig sikkert på 1. pladsen med 588 point mod nr. 2 som skød 575 point. Ved finalerne om søndagen startede jeg ved 1/8 hvor jeg vandt med 116, derefter 116 og igen 116 i semifinalen. I finalen skød jeg 117 point, men det rakte ikke til førstepladsen da min modstander skød 118 point, så jeg kunne rejse hjem med en sølvmedalje om halsen.

Søndag den 1. marts 2009 var der Sjællandsmesterskaber for ungdom i Helsinge. Her var der kamp til stregen, for efter 30 pile stod Simon og jeg lige, 292 point, men da medaljerne skulle uddeles var jeg øverst på skamlen. Jeg endte på 585 point mod Simons 582 point.  

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

Søndag den 22. feb. 2009 afholdte Køge SM for junior/senior. Jeg skød en god første runde men gik lidt ned i anden, så jeg endte på 559 point, det rakte til en 4. plads. Der blev afviklet finaler hvor jeg i 1/8 delsfinalen mødte Jan Bang (foto). Jeg vandt, men tabte så kvartfinalen til Morten Jensen, efter shout off.

Se alle resultaterne.

Pressen skrev.

NY SPONSOR. Fra 1. februar 2009 har jeg fået endnu en sponsor som vil hjælpe mig økonomisk.                   Sponsoren er:

Stor tak til John Christensen, som vil hjælpe mig, med min til tider dyre sport. Se alle sponsorer HER.

Se alle resultaterne.

Søndag den 25. jan. 2009 gik turen til Frederiksborg Pokalen, Hillerød. Jeg havde valgt at skyde 18 meter og gik dermed glip af den store mulighed for at vinde en pokal. Til gengæld var der meget stor konkurrence. Jeg blev nr. 11 i klasse 1, skød 559 point så det var ok!

Pressen skrev.

Pressen skrev.

Lørdag den 17. jan. 2009 blev en forrygende dag for mig! Jeg deltog i Sct. Sebastians Cup i Odense. Indledende skød jeg personlig rekord med 588 point (12 meter). Det resultat gav mig en 1. plads i klasse 1 og en 2. plads blandt de 16 bedste, kun overgået af Martin Damsbo. Jeg skulle vinde over tre skytter før jeg kunne få min store drøm opfyldt: At stå i finalen mod Martin.


Først var det Taj Murmann, så Mads Juul Krogshede og til sidst Jan Bang det gik ud over, men så var finalepladsen også hjemme. Som det kan ses på billedet måtte jeg til sidst overgive mig, 119-116 til Martin. Jeg kommer igen til næste år!!!

Se alle resultaterne.

Se alle resultaterne.

Søndag den 4. jan. 2009 skød jeg nytåret ind i Tåstrup til Nytårspokalen. Skydningen drillede mig lidt, så jeg kun skød 552 point (18 meter) hvilket rakte til en 4. plads i junior klasse 1. Jeg kom ikke i finalen, men glæder mig over at komme i gang på 18 meter.

Pressen skrev.